Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdenek5231

12. 2. 2011 8:39
O Napoleonovi Bártovi

Nemohu se nepřipojit do diskuze o panu Bártovi. Jsem přesvědčen že vystoupání na politickou dráhu téměř každého politika, tedy i pana Bárty je pouze "zištné." Myšlenka, že většina našich  představitelů si vysloveně přeje aby se "pan Novák " měl dobře  je zcela zcestná. Připouštím, že na komunální úrovni, obecních rozměrů to může platit. V ostatních případech to je jen jaksi přirozený vývoj. Pan Bárta založil ABL s myšlenkou na dobrý obchodní a podnikatelský záměr. Toho čeho dosáhl není zásluhou nás obyčejných lidí, neboť my si neobjednáme hlídání sami sebe, nebo svých bytů,aut nebo nevím čeho dalšího za nějaké "X" peníze, které udělali z pana Barty bohatého člověka. Bylo to jistě právě proto, že vydělával na zakázkách, které byly placeny z veřejných peněz, které vždy dosahují částek, jaké "pan Novák" nevydělá za celý život ani kdyby trval dvěstě let. Po nahromadění  peněz tedy nezávislosti už zbývá jen cesta do politiky. Na tom se dá pouze vydělat. To že chce pomáhat je vždy zástěrka.

0 0
možnosti

Harvey2000

12. 2. 2011 10:17
Kníže

Zároveň se to ani nevylučuje. Peníze má i Schwarzenberg a lidi ho tady adorují, protože už nepotřebuje krást jak provinční politici typu Sobotky nebo Langera. Stejně tak i Bárta má peníze a nezávislost, jak říkáte, tak nepotřebuje krást z poslaneckých náhrad, aby si postavil vilu.

0 0
možnosti

Gašpo

12. 2. 2011 4:00
Humor je v poriadku

len mi v tomto prípade nepripadá moc vtipný. Bártu si neglorifikujem. Ale zatiaľ sa mi zdá že sa chová ako normálne racionálne uvažujúci človek, snažiaci sa jednať konšruktívne. Možno si to maľujem.

Ja som mierny človek, ale na jeho mieste by som asi nedokázal byť tak zdržanlivý ako on. V živote ma nenapadne liezť do politiky, bohužiaľ mám z tejto žumpy informácie z prvej ruky a angažovať sa v tom kanále by ma ani nenapadlo.

Ale poviem Vám, že keby som sa tam nejakým nedopatrením ocitol a mal by som jednať podľa svojho svedomia... Ako povedal major Terazky. "Z okien by som ich vyhádzal a ešte za letu do riti nakopal".

Bárta si len raz buchol do stolu a už si z neho ľudia robia potencionálneho diktátora.:-/

0 0
možnosti

karbidik

12. 2. 2011 1:42
ja si myslim ze vudce

je nedotknutelny, jeste tak z toho komunisty rajona, to je mozne si utahovat. ale kdo sahne na vudce bartu, ten si to driv nebo pozdeji vychutna nekde v temne ulicce

0 0
možnosti

dasalo

12. 2. 2011 0:56
O Napoleonovi Bártovi

Váš  glosa o panu ministrovi Bártovi je tak trochu uštěpačná. Já jako obyčejný občan jej mohu hodnotit jen dle informací v médiích. Třeba máte více informací a pak si můžete dovolit tento tón. Pro mne je důležité, že ten Augiášův chlév, který podědil po svých předchůdcích, se snaží vymést. Zda to dělá dobře, ukáže teprve čas. Jeho nelehké volební období teprve začalo. Čas nám přece také ukázal, jak to dělali jeho předchůdci, ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,23
  • Průměrná čtenost 1415x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."