O boji proti Alzheimerovi v Česku..

Přátelé, to co vypátrali teprve teď vědci ve světě, my už tu v Česku dávno víme, že na Alzheimera je nejlepší chlast a protože, jako národ chceme být zdraví, a tak jsme vždy podporovali naše chmelnice, vinice i náš Božkov a Vizovice...či politiky v tuzexovém bufetu sněmovny.

Prostě jsme byli vždy k alkoholu tolerantní... A to je dilema politiků.. Zdražit ho a nebo ne.? Víte, jak se u nás říká, že která vláda zdraží pivo, tak padne.. Tak to už u nás dávno neplatí.. Nepadly vlády, padly pivovary a Alzheimer začal u nás vítězit.. A tak někteří politici zapoměli, jak to bylo u nás se svobodou za reálného "socialismu", jiní zase, že kapitalismus neznamená krást ve velkém a je zajímavé, že tato, jinak zákeřná, choroba nikdy nepostihla jejich hrabací reflex..

Dostal jsem přátelé hrozný strach, že tento národ zdegeneruje na tuto nemoc, ale naštěstí se časem našlo dost uvědomělých lidí, co nemají strach s touto lapálií svést nelítostný boj. Možná si každý z nás ustrašených uvědomujeme, jak často díky stresu z práce, z rodiny či z dovolené špatně spíme, ale právě ti, co se rozhodli nedat tomu "sudeťákovi" šanci, spí velmi dobře a kypí zdravím..

Rozhodl jsem se pár těch hrdinů, co jdou proti zavedeným všeobecným zvyklostem a to dokonce i přes to, že jim na to často ani nestačí sociální dávky, vám zde ukázat, jako příklad věrnosti svému zdraví..a státnímu rozpočtu.. Přátelé nepodcenňujte "Alzheimera" a chlastejte taky..a nezapomeňte i pořádně kouřit.. Pan ministr Kalousek vám bude vděčný, protože z té daně, co vytvoříte, vám bude moci vyplatit vaše sociální dávky a to hodně dlouho, protože se i podle výzkumu dlouho dožijete. A pak nezapomeňte, zlepší se vám spánek i paměť.., jak se dostat k chlastu.

Přátelé, zrovna jsem si vzpoměl..., mám v ledničce "valašský penicilín", tak se loučím a na obrázcích vám pro inspiraci posílám několik šťastlivců, co už nemusí docházet k doktorovi pro drahé léky na spaní a docela i ser..no kašlou na politiku, i na farmaceutický průmysl, prostě zcela nacionalisticky podporujtí naše "alkohovary.."

Jen se podívejte na ty rozkošné spáče, na ty zdravé "zaměstnance" sociálky...na ty bojovníky proti Alzheimerovi a za naplněný Kalouskův rozpočet naší vlasti.. Copak se při pohledu na ně, ani trochu nestydíte?

 

Dobrou noc strýčku Fido 1, 2, 3 a 4..

Autor: Přemysl Čech | sobota 20.8.2011 22:40 | karma článku: 17,19 | přečteno: 1048x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03