Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Super napsaáno a souhlas zejména se závěrem článku. Syn je zrovna ve věku, kdy je pro něj způsobně sedět v kavárně či spíše restauraci skoro nemožné a člověk ho stále musí něčím bavit, aby neutíkal, takže se společně stravujeme mimo domov minimálně, spíše jen v případu nouze. Pro děti či matky s dětmi jsou jednoduše určeny specializované kavárny či herničky. Tečka. I když, úplně nejlepší "kavárna" pro dítě je stejně příroda. :-) Dát si do termosky čaj či kávu a vyrazit spolu do lesa na průzkumy.. :-)

2 0
možnosti
Foto

..v případě, oprava.

0 0
možnosti

Ctěla jsem sem okopírovat vhodné úryvky, ale zjistila jsem, že jsou vhodné všechny. Tak si počtěte http://dfens-cz.com/fenomen-ditete-ve-spolecnosti/.

0 0
možnosti

Zkuste omezit dítě v Norsku, šupem vám ho seberou. To, co vadí, je nevýchova, která k nám byla doručena z toho skvělého západu. Tak teď ticho. Děti jsou bůh.

A jinak není možné nechat na majiteli, zda si zřídí dětský koutek, protože v blízkosti je hodně maminek, které si rády popovídají nad kávou, nebo ne, protože v blízkosti je hodně filosofů, kteří si rádi v klidu přečtou noviny? Proč to zase řešit?

1 0
možnosti

Ještěže Vy jste byl zřejmě vychován podle skvělého Východu;-D

0 0
možnosti

Dekuju za zatim asi nejlepsi prispevek k diskuzi, a za ohleduplnost, kterou prokazujete pri vychove. Ja osobne, ac deti nemusim, tak kdyz vidim, ze dite place/radi a maminka se ho snazi utisit, pripadne se chysta na odchod, tak si toho nevsimam.

Vadi mi ale "entitlement" nekterych rodicu, kteri maji pocit, ze jen proto, ze dite je "prece take clovek", tak ma mit pristup vsude jako dospely (zaroven ale na danem miste ocekavaji ustupky a usluhy od vsech kolem, protoze prece "dite").

Toz az se to dite bude schopne chovat jako dospely (a ne zrovna ten otravny opilec), tak prosim. Dokud je ale dite "mlade ve vycviku", tak nekam mit pristup proste nema, jinam jen po dobu, kdy je schopne nechovat se jako tornado pavianu. Bohuzel tito rodice maji pocit, ze veskery projev jejich Ditka je dukazem nesmirne zivosti, intelginece a ztelesnenim nejvyssi radosti zivotni, a kdo to tak nevnima, mel by byt vyobcovan, a mely by mu byt navyseny dane ctyrikrat.

8 0
možnosti

Mládě ve výcviku :-D To mě pobavilo:))

1 0
možnosti

"Milé matky, nechtějte udělat z celého světa jeden velký dětský koutek jen proto, že zrovna máte malé děti."

Na světe je hrubým odhadem 400 000 000 dětí ve věku do 3 let. Tak mám takový dojem, že už svět takovým dětským koutkem je a to jaksi od přírody.:-)

1 0
možnosti

To máte sice pravdu, ale mnohým dospělákům znaveným životem je to prostě už poněkud na obtíž, tak si musí postěžovat aspoň v nějaké diskusi, když v reálu by ty jejich stížnosti vypadaly v přímé konfrońtaci s pachateli přeci jen trochu legračně;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ tak to je. Soudnost ztrácejí rodiče, ne děti... Děti jdou jen tam, kam jim rodič dovolí...( pokud to tedy není úplně malé mimi ). A status " já jsem matka, kdo je víc" a "máme volnější výchovu..." apod , jsou tak nějak mimo.

1 0
možnosti

Souhlasím, děti můžou kamkoliv jim to rodiče dovolí, ale neměly by obtěžovat okolí víc než je nutné. To je mluvit, hrát si a podobně, ale ne křičet, divoce běhat, dělat záměrně hluk. Pak nebudou určitě nikomu vadit.

5 0
možnosti

i kdyz si myslim, ze je tohle tema totalne precerpany, zacetl jsem se

deti do kavarny patri stejne jako ostatni lide, kteri se v kavarne umej chovat

coz, bohuzel z vlastni zkusenosti, u deti tak casto "neprochazi"...

jeste se mi nestalo, abych me mezi schuzkama u kafe a kratky prace na compu rusil opilec - detem se to ale, za prapodivneho nahravani jejich rodicu, povedlo casto

do kavarny nepatrej rodice, kteri nezvladaji svoje deti - je to sice kratka uvaha, ale vic uz psat nema cenu

krasnej den preju, klidnej!

10 0
možnosti

Já si hlavně myslím, že majitel kavárny má právo postavit a vybavit kavárnu v souladu se svým záměrem. Není tam dětský koutek a já, jako rodič, se s děckem nechci prudit u stolu, když si v klidu chci s dalšími rodiči pokecat? Smůla, buď to zkousnu a nebo půjdu jinam, tam kde odkladiště dětí mají.

1 0
možnosti

Myslet si muzes co chces, ale podle ceske retardovane byrokracie majitel kavárny NEMA právo postavit a vybavit kavárnu v souladu se svým záměrem:

Zákaz vstupu s dětmi, vyvěsil na dveře restauratér. Kvůli pokutě končí

<http://zpravy.idnes.cz/diskriminace-deti-v-restauraci-dmd-/domaci.aspx?c=A141113_174622_domaci_mlb>;

1 0
možnosti
Foto

Skvely clanek! Zejmena v dobe, kdy ve verejnem prostoru plati heslo "ja jsem matka, kdo je vic?" a rozjivena decka si mohou delat cokoliv. Ostatne, tak nejak podobne bych to videl s tim kourenim: jsou mista k tomu nevhodna, jsou mista, o nichz navstevnik muze tusit, ze budou zahulena. Moznost volby maji vsichni, je to o rozumu a konvenci, jenze s nim touha socialistu po regulaci vsech aspektu lidskeho zivota nepocita.

9 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3212x
Žena, která ráda píše.

terkablogerka@seznam.cz

Seznam rubrik