Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Facebook je dobrým nástrojem pro vtloukání reklamních klínů do hlavy. Poté je to parádní databáze pro ty, kdo si tam umí šáhnout.

Ale jinak se na jeho uživatele dívám shovívavě. A taky se za to nestydím.;-D

0 2
možnosti
Foto

V televizi nebo u dálnice jsou taky reklamy. Člověk se s tím naučí žít, aspoň si mezi sledováním (dokumentů, pochopitelně) stihne dojít uvařit kafe. A to, jak hluboko do hlavysi nechám vrazit reklamní klín, je přeci na mně.

1 0
možnosti
MN

Nemám ani Facebook, ani televizi...neznamená to ale, že bych s vámi nesouhlasila ;-)

2 0
možnosti
FH

Ziju v Malaysii a jsem spis za totalniho exota tim, ze facebook opravdu nemam. Musim vecne vysvetlovat proc, a ze si ho pry musim zalozit ... a stejne se na me nakonec divaji jako na podivina :-).

0 0
možnosti
Foto

Tak on Čech bude asi v Malajsii vždycky trochu za exota, bez ohledu na Facebook.

0 0
možnosti
LM

Zrovna včera mi shodou okolností přistálo v mailu:

Nefunguje Facebook. Už to trvá 3. den. Zoufalí lidé s pláčem vybíhají do ulic, v rukou drží své fotografie a křičí na ostatní: "Líbí se ti to?! Líbí se ti to?!" :-D

... Vám samozřejmě karma! ;-)

4 0
možnosti
DK

FB je medium, jehoz prostrednictvim lide mezi sebou soutezi v tom, kdo svetu o sobe sdeli co nejmene zajimavou informaci...;-)

1 1
možnosti
Foto

To co tvrdíš, či tvrdíte je totální nesmysl, ale každý názor má šanci na utříbení

2 0
možnosti

kdybyste si předtím omrkla zdejší články o FB, většinou negativní, tak byste v diskusi zjistila, že se jeho příznivci za něj vůbec nestydí, včetně mě;-D

1 0
možnosti
Foto

Víte, já si je neomrkla záměrně, jelikož bych pak měla tendenci všechno, co tam najdu a bude se mi hodit, vydávat za vlastní nápad.

1 0
možnosti
BM

S Facebookem je to jako se vším. Když se používá s mírou tak neškodí.. Já osobně jej používám k tomu, že informuji své okolí o nějaké zajímavé akci kde se s přáteli posléze setkám a popovídám. Nebo na odkaz na zajímavý článek atd. Zkrátka aby to byl dobrý sluha a nikoli zlý pán.......

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
PR

P11a17v16e69l 33R54y61s

26. 9. 2013 17:05

Vždycky se divím kolik lidí má potřebu dávat tak razantně najevo svůj postoj k FB. Ať už negativní nebo pozitivní. Možná bych si měl založit profil, abych pochopil, proč tomu tak je. ;-)

0 0
možnosti

to snad ani ne, přeci když uslyšíte někoho nadávat třeba na motorkáře a druhého jak je zase chválí, nepoletíte hned do Mototechny pro vlastní moťasku;-D

1 0
možnosti
Foto

Dá se žít i s Facebookem

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3212x
Žena, která ráda píše.

terkablogerka@seznam.cz

Seznam rubrik