Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

poslal jsem nejdřív jen palec nahoru, protože na kvalitní komentář potřebuji více času. Bohužel jsem ho psal tak pomalu, že jsem zapomněl, co jsem chtěl vlastně říct :-)

4 0
možnosti
SU

Milé, vtipné! ;-D Patrně narážíte na náš článek "5 principů spokojené car-free rodiny". Jsou to spíš postřehy. Důvod, proč auto nemáme, je možná podobný, jaký měl Forrest Gump, když se rozhodl běhat: prostě nás to tak baví ;-)

0 0
možnosti
PP

P38e73t16r 68P98e39t51r40o22v

18. 2. 2015 14:45

Oceňuji sympatickou reakci.

Jeden čas bylo populární chlubit se tím, že nemám televizi. Leckdo to dělal. Teď tedy auto. Já začnu raději pomaloučku, polehoučku. Airplane-free.

6 0
možnosti
Foto

No, nejste tak úplný "car-free kvalitarián", když váš manžel má auto a v nouzi se můžete spolehnout na něho.

Já bydlím také na vesnici. K nejbližšší prodejně potravin a vlaku to mám 4,5 km, do nejbližší lékárny 18 km. Ve všední dny k nám jede autobus, ráno v sedm a v půl třetí odpoledne. Auto je pro mne proto nezbytností - hlavně k dojíždění do práce (40 km). Nejsem ale žádný autíčkář, který by slintal u nových a drahých aut. Stačí mi levnější auto, které mne spolehlivě převeze z místa A do místa B. Bez auta bych zde ale dnes prakticky žít nemohl.

Nemohu se ale zbavit dojmu, že ale víceméně jen děláte z nouze cnost.

0 0
možnosti
Foto

Já se zas nemohu zbavit dojmu, že jste ten článek nečetl nebo nepochopil.

4 0
možnosti
Foto

To je super Terezko, strašně se mi ten článek líbil. R^ 

Jsem někde na poloviční cestě. Řidičák mám, ale neumím jezdit. Zkoušky jsem udělala tím, že jsem inspektorovi povídala o krásách Itálie. Byl okouzlen, ale já dodnes chodím všude pěšky.

2 0
možnosti

Výborně. Jste nejen skvělá kvalitaliránka, ale i skvělá blogerka...a víte co, tak mne napadá, že komunismus nám dal výborný základ k tomu car free životu. Auto měl málodko, museli jsme chodit pěšky nebo užívat MHD, jezdili jsme na kole, nosili minimum věcí atd. Byli jsme pokorní a vděční a uměli si pomoci...;-D Vážně, velmi vtipný a vydařený text, Terezo. Karmujme kvalitu a krásnou kvalitaliránku!

4 0
možnosti

P.S. Mám tam překlepy, ale co...paní kvalitariánka mi odpustí. VS jejím minimalistickým nahledem nebude hledět na moje psaní...

1 0
možnosti
VK

Jeden kvalitalirán je moje matka.Jezdí s bandou důchodců vlakem a chodí pěšky.Jsou fakt divný!

2 0
možnosti
Foto

BezvaR^

Já ráda řídím a i když jsem bez auta byla rok a půl (a přežila),už jsem se těšila,až zase bude. Ale občas dáme přednost vlaku,aby měla děcka nějakou změnu a já romantiku:-)

3 0
možnosti
DS

Terezko, superR^. Od zítřka věším klíčky od auta na hřebíček. Ale musím počkat, až pole mezi naší vsí a městem osejou, po silnici se mi s kočárem k pediatrovi nechce a přes pole v holinách bych šla hoooodně dlouho a došla jako.... čuník a drahé boty bych doničila  :-).

1 0
možnosti
Foto

Pak vám nezbývá, než být pokorná a nestydět se někomu to dítě narvat do auta!:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3213x
Žena, která ráda píše.

terkablogerka@seznam.cz

Seznam rubrik