Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, se zpožděním děkuji za reakce, neměla jsem dost dukátů k diskusi. Asi nejvíc mě zaujalo, že odpor k mluvícím hračkám ze mne dělá "alternativního rodiče." To mi, přiznávám, ještě nikdy nikdo neřekl a zamyslím se nad tím. Všem, kdo mi vyjádřili podporu, děkuji, přiznávám, že když mi někdo pochválí článek, je to pro mne snad ještě větší pocta, než když mi pochválí svíčkovou.

6 0
možnosti

Z toho Kroupulera si nic nedělejte, to on je alternativní. Přiblblý technokrat. Umí sice asi dobře programovat, ale to je tak všechno. A nezamýšlejte se nad tím. :-)

PS: Píšete výborně, ale já bych tedy rozhodně upřednostnil dobrou svíčkovou před jakýmkoli článkem, nic ve zlém. :-)

3 0
možnosti

Ano. Navíc mně ty mluvící hračky vždycky připadají jako z hororu nebo z některých vypečených dílů Simpsonových a po pár vteřinách poslechu jejich skřehotání mám podivný pocit. A proč proboha dítěti kupovat něco, co člověku samotnýmu přijde odporný, že. Pominu-li ovšem zeleninové přesnídávky... a takový ty hnusný punčocháče... no, vlastně je hodně odporných věcí, které dospělí kupují dětem, ale proč ještě rozhojňovat jejich počet.

5 0
možnosti

R^Výborně napsáno a navíc mi mluvíte z duše. Jakožto zasloužilému otci i dědovi. :-)

PS: A že bych byl alternativní, jak se níže zmiňuje nějaký Kroupuler, tak to ani náhodou. Asi ten článek nepochopil, nebo četl pouze diskusi.

4 0
možnosti

Ach jo, jak to tady vidim, tady je to samej alternativni otec a alternativni matka. Mam doma dve deti. Maji na hrani krome kostek, panenek aut uz taky pocitac. Cuci na kde co a ja to povazuju za vyborne. Prijde mi, ze treba zdobeni dortu jako flash hra na kompu je temer dokonaly. Jemna motorika, zachazeni s kompem ... proste poklad. Moc se mi libi naivni predstava, ze vase dite bude zit v prostredi kde pocitac a moderni veci potrebovat. Moje deti budou mit naskok, dik ze mi ho nechate :-)

3 5
možnosti
Foto

Všude platí-všeho s mírou;-) Moje děti také věděly, jak se zapíná počítač, stačí kontrolovat dobu sezení a co tam hrají, jinak bych je od kompu nedistancovala.

3 0
možnosti

VÝBORDELNĚ! Naprosto skvěle napsané, už ze začátku jsem se usmívala. Vy jste moje krevní skupina, též žiju v nějaké (asi?) naivní představě, že děti se mají učit mluvit s živou osobou, většinou to bývá matka, interaktivní hračky jsou amíkovské vynálezy, které mají za úkol zabavit děti a zbavit rodiče zodpovědnosti za výchovu a výuku potomků.;-( Pište dál.

4 0
možnosti
Foto

Pročpak zatracujete interaktivní hračky? Možná spíš rodiče, kteří berou interaktivní hračku jako náhradu za svoji přítomnost, že je hračka místo nich naučí mluvit apod. Ale stejně tak si může mamka s dítětem sednou k interaktivní hračce a prozkoumávat ji spolu, učit se přitom a hrát si. Dokonce s bonusem, když do kyblíku hodíte správnou kostku, mamka pochválí a kyblík vám k tomu ještě zabliká nebo zazvoní.

Není to přeci jen o těch hračkách, ale i o přístupu rodičů. Když před dítě dáte kupu kostek, pet flašek, dřevěných panáčků a nějakou tu navlékačku a necháte ho s tím samotného, tak je to na pendrek naprosto stejně. Ten rodič si musí sednou k dítěti a hrát si s ním, mluvit, učit ho a jestli si k tomu zvolí dřevěnou kostku nebo mluvící hrnec, o tom to přeci není.

3 5
možnosti

Jojo, petflašky vedou i u nás... všechny velikosti, barvy a tvary... v kombinaci s kroužky, co se jinak navlíkají na takový ten špalík, hračka na neomezeně dlouhou dobu. A když se tím mláďata v rozpustilosti začnou mastit po hlavách, nemusím se obávat krveprolití.

2 0
možnosti

M72a25r35t31i23n 87I30g70u42e

18. 9. 2013 13:16

Srdečně jsem se nasmál a v duchu mnohokráte souhlasně pokyvoval hlavou.R^ Máte úžasně poutavou stylistiku ...nechcete se pustit do něčeho obsáhlejšího?:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3212x
Žena, která ráda píše.

terkablogerka@seznam.cz

Seznam rubrik