Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan RSDr. Přemek Podlaha je opravdu fosílie. A čím dál tím víc. A nedalo by se něm něco pěstovat? Něco jako v kávovém lógru?

0 0
možnosti
Foto

Ten článek je o fenoménu kutilství a zahrádkářství, nevyznávám se tam z lásky k Podlahovi, ten tam slouží pouze jako symbol. Na obrazovce jsem ho sledovala naposledy někdy z kraje devadesátých let, ani tenkrát už nebyl nejmladší,takže lehce fosilní už nepochybně bude, ale jak to souvisí s tématem?

2 0
možnosti
Foto

já jsem v tomhle prasopsí...čím dál víc služeb nakupuji a šetřím svůj čas pro svůj relax nebo čas s dětmi na straně jedné.....ale taky jsem se vyskilloval (nádherně hnusné slovo;-)) z neumětela ve středně zručného kutila na straně druhé. Něco sice stále nedávám, ale dost už si udělám sám. Něco to i ušetří, ale hlavně je to občas relax k jednostranně psychické zátěži bez fyzické práce. Brigádník intelektuál.....říct mi to někdo ve třiceti, pošlu ho na vyšetření;-)

4 0
možnosti
Foto

Někde níže to přesně vystihl jiný komentátor: pan Přemek Podlaha je televizní troll. Málokdo si to uvědomuje.

2 1
možnosti
Foto

Protože Přemek Podlaha byl řadu let rektorem rétoriky VUML, tedy učil řečnit komunistické papaláše, jeho soudobé zahrádkářské výstřiky neposlouchám.

Komunista Podlaha mě nezajímá. Jeho pořad je neodborný, hloupý a  jen primitivně lidový.

Jen na ty lidové věci jsem přespříliš citlivý, neboť jsou většinou lidové i hloupé zároveň.

Jak to níže popisuje pan Hřebíček. Hloupost umocněná exponentem hlouposti je hloupost na entou.

1 1
možnosti
Foto

A četl jste ten blog, nebo jste jen z názvu usoudil, že jsem skalní fanynkou Přemka Podlahy a posílám mu do receptáře dopisy s žádostí o podepsanou fotografii? 

Jak mohl někoho učit řečnit je mi s ohledem na jeho projev uspávače hadů záhadou...

3 0
možnosti

Nejvíc jsem miloval Přemkovo zaklínadlo "Se zajímavým nápadem za námi do studia přišel..." A už to jelo! Jednou tam někdo poslal nápad na to, jak si v zimě vyhřát postel. Z násady od koštěte a deky vyrobil jakýsi stan, do nějž foukal fénem. A to jsem si nevymyslel, protože to bych fakt nevymyslel!!!

12 0
možnosti
Foto

"Přiznám se, že tenhle pořad mi vždycky připadal jako esence nudy." Tak...já jen věděl, že ten pořad existuje a Podlaha také...nicméně, hodnoty se časem mění :) Na podobné pořady sice stále nekoukám, ale, přesně, občas vyhledám na Netu něco, co už přede mnou někde vymyslel :)

Třeba kamarádovi návod na opravu Renaultu Laguna, co v autoservisu měla stát přes dvacet tis bez DPH a ona se dá udělat za cirka 500Kč včetně :)

4 0
možnosti
Foto

Někdo dělá sirupy, jinej opravuje Lagunu - ale ten pocit uspokojení je podobnej. Jakto,že jste nekoukal na Receptář?Copak vaše babička neměla televizi?

3 0
možnosti

Přemet Podlaha je bůh! Od tý doby, co jsem viděla tuhle epizodu, na něj nedám dopustit! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=zBAzRB4pY9U&feature=kp

5 0
možnosti

Rád bych Přemka viděl, jak by si poradil s mým problémem. Navrhl jsem si zahradní kuchyni s grilem a udírnou. Super. Pak jsem zjistil, že aby se mi vešla na terasu, tak by mě začínala hned u dveří z jídelny anebo bych musel zbourat šopu a tu zbourat nemožu, protože tam uskladňuji zemáky a jablka. :)

4 0
možnosti

"Napsal nám pan Jaromil z Boskovic. Vymyslel revoluční řešení bazénu a uspořil tím nejen vodu, ale dokonce stačí mikroténový sáček pro ohřev. Jeho řešení spočívá v tom, že bazén má rozměry 60x60 cm a na hloubku má 30 cm namísto standardních 140 cm. Pan Jaromil píše, že i když skočí šipku, tak pořád má vody po krk. Vidíte drazí televizní diváci, že české kutilství je bez hranic"

6 0
možnosti

M61i43l14a30n 79N88o74v88ý

18. 6. 2014 15:52

Mimochodem, zajděte si někdy na fb stránku blogů,do komentářů - tam to včera rozjel ve velkém. :-/

1 0
možnosti

J98a51n 67N46o31v55o70t65n43ý

18. 6. 2014 14:35

R^ moc pěkný povídání. Milý i vtipný.

 A ač mám u domu zahradu, doma za oknem si opečovávám kvanta chilli sazenic a rostlin a mám radost, když mi je lidi pochválí, nebo si o ně někdo řekne ;-)

4 0
možnosti

No jistě, a třema rajčatama v truhlíku na balkóně vybudujete předpokládám lepší, bio organic svět!

To je teď taková hipsterská móda, jednou za rok sklidit deset deka něčeho, posypat si to řeřichou naklíčenou na vatě v krabičce od mýdla a mít pocit, že bojuju proti konzumu a buduju nový světový řád. A jít o tom vyprávět na Náplavku nebo do Café Neustadt a dát si k tomu pro jistotu doveženou buvolí mozzarellu, rajčata San Marzano a pak fair-trade kafíčko z druhého konce světa!

Vy z města vůbec nevíte, co je to práce! Jinak byste si vážili těch, kteří ji pro vás na českém venkově dělají!

4 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3212x
Žena, která ráda píše.

terkablogerka@seznam.cz

Seznam rubrik