Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

No, ona to iDnes, potažmo MAFRA, s likvidací bloggerů ješte vylepšila. A to přímo na blogu. Jako letitý blogger napíšete článek, provedete korekturu, uložíte jej jako aktivní a počítáte s tím, že ve zvoleném čase bude na blogu zveřejněn. Chyba lávky! Místo toho se dočkáte hlášky, že jako neschválený blogger smíte mít aktivní pouze jeden článek (což jsou všechny předcházející). Stávající článek máte uložit jako neaktivní a pokud vám bude udělen souhlas, smíte jej znovu aktivovat. Což se mi stalo dnes, 22.3.2013 cca v 19.30. Samozřejmě jsem reagoval štiplavým dotazem panu Dvořákovi a jsem zvědav, co a hlavně zda vůbec odpoví. Faktem ovšem zůstává, že tato praktika iDnes oslavila úspěch. Jsem natolik znechucen jejími praktikami, že s blogem na tomto portálu končím. Což je nakonec celkem jedno, jeden blogger sem nebo tam. Horší ovšem je to, že podobnými praktikami jsou pomalu odbourávány principy demokracie. Ti, co odmítají věřit všemu, co zděs napísano a dokonce se ozvou, ti zhnuseni odejdou. Médyja triumfují a všichni budou žrát, co jim lejou do hlavy. Vysoce aktuální bude zejména to, co právě konají a říkají VIP typu Kokeše Dobeše či Blbety Kokešové. Tož se tu všichni na iDnesu mějte tak jak chcete a snad nashledanou na jiném portále.

P.S.

Je 21.30, takže tak do 21.45 by zde mohl příspěvek zůstat.

1 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

25. 10. 2012 23:11
Jedna dobrá zpráva

Kolega Petr Zip Hájek, kterému byl zdejší blog adminy zrušen, je nyní VIP blogerem na BB Lidovek. Gratuluji, Petře!

0 0
možnosti
Č

českej.venkovan

25. 10. 2012 21:22
..zajímavá úvaha....

...a ne úplně od věci.....máte u mne ohřívač....

0 0
možnosti
VK

puoyt

23. 10. 2012 16:36
Chteji vyvolene diskutery,vyvolene pisalky

a vyvolenou smernici pro svuj server.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

23. 10. 2012 14:31
Dikuse se staly nepohodlným smetím

, které vyrušuje ideologické oddělení iDnes ze spánku. Proto budou zkvalitněny a komu se to nelíbí, pude Rv

1 0
možnosti
VK

-palička-

23. 10. 2012 13:19
Nemyslím si, že by se to

týkalo jen blogerů. Úplně stejné zkušenosti popisuje i celá řada diskutérů. Jsou jim mazány jejich reakce na sprosťárny, často bez jediného vulgárního slova v textu, zatímco sprosté příspěvky tam zůstávají. Zdá se, že se redakce chce zbavit nepohodlných nebo jim nepříjemných lidí - a vůbec nemusí jít o lidi, kteří píši např. o Romech.

Největší problém je v samotném systému mazání, kdy cenzor nevidí kontext. Smaže tak příspěvek, který by při hodně zlé vůli mohl být považován za nevhodný, a nechá tam zrůdnosti, na které příspěvek reagoval. Většina sprostých příspěvků má totiž naklikáno hodně doporučení (to si už hulváti zařídí), možná proto je cenzor pak nemaže (pak to ale zřejmě ani nečte).

Jiný případ je úmyslná šikana některých nicků, znelíbivších se redakci či mazačům. Jestli vám někdo smaže během hodiny 16 příspěvků (aniž by tam bylo jediné sprosté slovo), některé dokonce v jednom vlákně, pak jde jasně o úmysl vás zlikvidovat, ne o hlídání korektní diskuze. Je to zvůle redakce.

6 0
možnosti
JM

nepohodlný energetik

23. 10. 2012 13:07
Němečtí majitelé 96% "českých" novin....

A někteří adminové, co neradi musí připustit pravdivost dat o skupinách obyvatel ničím společnosti nepřizpívajících a naopak jen se přiživujících....tato kombinace  MAJITEL+ ADMIN je pro svobodnou výměnu informací (a nedejbože kritiku) opravdu pevnou hrází míru a socialismu...ej, čo to táram....;-)

1 0
možnosti
VK

-palička-

23. 10. 2012 13:28
Re: Němečtí majitelé 96%

majitele bych do toho nepletl, to je obezlička pro pachatele či hlupáky. IDnes přece nepatří adminům či cenzorům, to jsou jen zaměstnanci. Buď dělají svou práci dobře nebo na ni nestačí, případně zneužívají svého postavení. To nemá s vlastnictvím nic společného. Administrace má plná ústa korektnosti, přičemž právě z jejích úst je to pokrytectví samo, neboť právě ona je tím posledním, kdo se korektně chová.

2 0
možnosti
PJ

pedro14

23. 10. 2012 12:34
jestli by nebylo lepsi

nechat postele tam kde jsou a vymenit adminy

0 0
možnosti
M

MychalB.

23. 10. 2012 11:13
Zajímavý úhel pohledu

R^

0 0
možnosti
PJS

pes jitrničku sežral

23. 10. 2012 11:07
pravdepodobnejsi vysvetleni: neschopnost

Mnohem pravdepodobnejsi vysvetleni je ze Mafra je proste plna neschopaku a dela jednu botu za druhou. Koneckoncu lidovky.cz se ji podarilo zabit, ted je na rade yHojte.

Vedou to od 10 k 5 vsude kde to jde, zde potvrzeni:

http://www.tyden.cz/rubriky/media/tisk/mf-dnes-a-lidove-noviny-propousteji-a-spojuji-nektere-redakce_248767.html

3 0
možnosti