Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore a co podle vás mohla policie dělat pokud podnět nepodal poškozený?8-o

Nedošlo k trestnému činu, ale maximálně přestupku. takže policie podle vás měla hledat neznámého důchodce a neznámé útočníky na základě nějakého snad telefonického oznámení od svědka přestupku a na základě videa, které nezachycuje celou situaci?

Sory, ale to je nesmysl.

0 3
možnosti
Foto

Že radši nemlčíte vy opožděnče.

1 1
možnosti
MB

Hezkýýýýýýý. Karma.R^

0 0
možnosti
PB

..... je nemyslitelné aby policie hlídala každého občana,- ALE ..... po incidentu se na místo policisté dostavili. Jasně označení pachatelé, poškození (žena + dva senioři), přítomni svědci události. Zjištění totožnosti všech zainteresovaných, předvedení na služebnu, výslech. Německý trestní zákoník neznám, však trestný čin výtržnictví,(event. přestupek) v něm bezesporu zakomponovaný mají ! Pro pachatele (cizince zdržující se na území SRN) šetření a projednávání incidentu v trestněprávní rovině event. v přestupkovém řízení to měl být jasný signál,- .... u nás azyl v žádném případě nedostanete a po uzavření věci budete vyhoštěni !!! (jááák, s tím nemůžeme NIC dělat ?!?)

5 0
možnosti
RB

Extrémisté ze řad vítačů už chystají domošku proti akci BPI, co jsem zatím viděl na netu, tak se chystají i rukavičky, ty boxovací. Pro sichr jsem si to zálohoval. Takže to shrnu, tihle extrémní dobrotrusi volí násilí proti lidem, kteří odmítají násilnickou ideologii pedovila Mohameda. Plody neomarxistického školství a dlouhých prstů ziskových parazitovek.

6 0
možnosti
MP

Všechny ty podivné námitky pánů Vokouna a Šejny mají jednu chybku. A to tu, že policie nezasahuje proti násilníkům z Afriky a Asie záměrně! Nejzřetelnějším důkazem tohoto mého tvrzení budiž silvestrovské události v Německu, kdy policie prý neměla dostatek sil k zásahu, ale o pár dní později již zasáhla proti vlastním občanům v plné síle. Doporučil bych vám, pánové Vokoune a Šejno, abyste otevřeli oči, něco si přečetli i jinde než na IDNES(i když i to dle mého stačí) abyste tu zbytečně nebyli za pitomce!

8 1
možnosti

pane Pecko,

policie to v Německu na Silvestra nezvládla, přestože byla na místě výtržností. Jenže konflikt uváděný blogerem Práškem se stal ve vlaku metra a policie u toho nebyla. Takže těžko mohla zasahovat.

1 10
možnosti

Ach jo, autore.

A co jako měla policie dělat? Ten, kdo pořídili video, nevolal policii, místo toho natáčel video, se kterým se pak pochlubil na internetu. Z videa je vidět kulový, tedy přesněji není vidět počátek konfliktu a důvod konfliktu.

Policie v tomto případě může například přes televizní vysílání požádat občany, aby identifikovali útočníky a ohlasili jejich identitu na policii. Jenže až je chytí, musí proti nim někdo svědčit. Najde se někdo, kromě toho "filmaře"?

Vzpomínám si, jak jsem jednou v Praze byl svědkem akce rumunských kapsářek. Ihned jsem volal policii, ale ta mi sdělila, že když je oni nechytí přímo při činu, tak proti nim policisté nic nezmůžou. A to se stalo v Česku nikoli Německu, a nebyli to muslimští Arabové, ale katolické Rumunky.

2 10
možnosti
JC

Rumunské cikánky nejsou katoličky.

V Rumunsku je ortodoxie, nikoli katolicismus, a u rumunských cikánů převládá jakýsi podivný animismus či degenerovaný hinduismus, ale rozhodně ne katolictví.

5 0
možnosti
Foto

Můj názor je ten, že existuje síla, která diktuje vládám celého světa, USA nevyjímaje, co mohou, co nesmí a někdy i co musí udělat. To by i vysvětlovalo mnohdy absolutně nepochopitelné chování a zaražené vystupování celé řady do té doby sebevědomých osobností.

9 1
možnosti
JC

Když s tím nemůže nic dělat policie, musí s tím něco dělat sami občané. Jinak to prostě nejde.

14 0
možnosti
Foto

Policie s tím nic nedělá proto, aby mohla zavřít občany, kteří to vezmou do svých rukou.

5 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...