Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta knížka je škodlivá od začátku do konce. Už v prvním díle Maková Panenka odzkoušela maková semínka pro uspání černého kosa, kterého potom obrala o cylindr. Feministky a zastánci rovnoprávnosti zase vzteky prskají u dílu, ve kterém Maková Panenka v klidu čekala na motýla Emanuela, až se vrátí s pole, ze kterého se vrátil notně posilněn šťávou z jetele a panenka se o něj pěkně postarala. Kocoura Mikeše ještě opravit lze, ale tuto knížku už nikdo nikdy nevydá - to má větší šanci A. Hitler. Doufám, že ji někdo převede do .pdf a bude ji možné šířit samizdatem ;-( .

4 0
možnosti
KT

Však to není nic nového, v minulosti soudruzi hledali protisocialistické počiny všude a mnohde tam, kde skutečně nebyly a nikoho to i při autocenzuře ani nenapadlo.

1 0
možnosti
JR
ES

Přidávám namátkou Káju Maříka a Emmu Jane Austenové, v obou je scéna oloupení romskými kočovníky.

4 0
možnosti
Foto

K11a36r48e13l 95M22á80d37l86e

10. 4. 2016 11:40

Bingo! Připomněl jste mi kořeny mé xenofobie! Desítky let před Konvičkou to byla Maková panenka s metrosexuálem Emanuelem (ten výraz "metrosexuál" tehdy ještě nikdo neznal, ale fakt přesně sedí - slizoun Emanuel mi byl odjakživa protivnej). A právě ty zmiňované díly se podepsaly na tom, že moje xenofobie se nijak netýká Vietnamců, Židů, Ukrajinců, Mongolců apod, ale výhradně jen Arabů, hlavně těch muslimských. Proto souhlasím se zamčením Makové panenky do pravdoláskařského trezoru.

7 0
možnosti
LN

...pokuk se pamatuju ...tak tam byl i díl...kdy Amálka dala sežrat beránkovi nějakou divnou trávu...a no chudák měla podívné stavy a vidiny....jasná propagace drog...!!!

...vám karma...

6 0
možnosti
JK

On ji, poté co ho ta kytka ponoukala slovy:"Sedm beránků kolem mě prošlo a žádný si ani neukousl a proto jsem smutná." sežral sám. Takže je to výchovné, učí to děti nejíst mluvící kytky.

2 0
možnosti