Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J24a58r80a 20R51a15n44k

17. 6. 2015 22:26

S takovou slovni hrickou odchazeji z parlamentu na vsech zapadnich kontinentech;-)

0 0
možnosti
JK

Mluvčí se většinou vyhazuje právě za nevhodně zvolená slova či mediální výstup.:-) Ono asi nejde ani tak o "cikorky", jako o formu sebeprezentace na svém soukromém facebookovém profilu. Tohle by si měl každý profesionál moc dobře zvážit...

2 0
možnosti
PK

Ba, pravda. Zcela s Vámi souhlasím. Jenom b... je schopen takového skutku aby se zavděčil. Ano, za socáče se zavíralo a vyhazovalo z práce, ale ne za takové blbosti. 

V tomto a obdobných případech vzpomínám na slova Jana Wericha:" Nad lidskou blbostí se nedá zvítězit, ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat!" nebo "Kde je blb, tam je nebezpečno!"

Děkuji za toto vyjádření. 

Pan mluvčí měl prostě smůlu, že právě, na takovou osobu, kterou výstižně charakterizoval pan Werich, narazil. Přeji mu, aby jej přijal nějaký normální šéf.

A Vám, pane autore, přeji ještě více takových článků.

1 1
možnosti
JR

J69a40r18a 92R19a67n38k

17. 6. 2015 22:29

Pan Werich mel lepsi myslivnu, urcite by se vyjadril - pokud v takove funkci jinak, tady take odchazi z Parlamentu pokud jen namitnou neco o sikmych ocich, negr, slepice a podobne.

0 0
možnosti

No mě stálo práci jiné "slovo-které-se-nesmí-říkat-pokud-nemáš-tu-správnou-barvu" použité v konverzaci na twitteru (samozřejmě mimo pracovní dobu), a to jsem tehdy pracoval u českého zaměstnavatele čerpajícího dotace z EU ;) Já se nedivím ničemu ;)

1 1
možnosti
MP

budte podrobnější..

0 0
možnosti
Foto

Autore, trochu skrýváte jednu podstatnou věc - dotyčný je státním zaměstnancem. Dokonce byl mluvčím Nejvyššího soudu. A člověk na takové pozici má z ní řadu výhod, ale také řadu omezení. Podobně jako soudci, policisté, státní zástupci atd. Kromě toho to nebyl jediný důvod ukončení pracovního poměru s dotyčným - alespoň podle vyjádření předsedy Nejvyššího soudu. Prostě, člověk si v určitých pozicích musí vybrat - něco za něco.

2 7
možnosti
JK

Nicméně tím byl nám všem dán jasný signál, že říkat cikánům "cikorky" je zlý, zlý... ošklivá věc. :-)

3 1
možnosti
JK

Jak jinak naučíte někoho lásce a toleranci k cikánům a jejich přirozené spontánnosti, než vyhazovem z práce! Teď už si ten pán dá pozor a bude mít cikány upřímně rád a ostatní jistě také. :-)

9 1
možnosti
BM

Zvykejte si bude hůř a přesto si někteří budou chválit.

2 0
možnosti
LZ

R^R^R^R^R^Tahle republika už začíná být větší hnus než před rokem 1989. Bojím se víc cokoliv říct než v těch dobách.:-/

6 2
možnosti
MP

nebvojte, klíčů mám VELIKY SVAZEK

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,14
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...