Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tři imigrantské, "politicky nekorektí", nicméně v realitě ukotvené vtipy.

Uprchlická krize eskaluje a došlo už i na násilí. A tak v záplavě vážných článků je třeba trochu odlehčit.Byť jedovatě  - a přiznám i - politicky nekorektně. Doufám jen, že mě za vtipy nezcenzurují, nebo rovnou nezavřou.

Dovoluji si vám tedy prezentovat tři pohříchu nekorektní vtipy, nebo spíše popovzdechnutí. A pod nimi jejich ukotvení v drsné realitě dneška.A jak jsem již napsal. Doufám, že mě nezcenzurují - nebo pro ideozločin nezavřou. Každopádně, není to moje chyba, že situace s migrantyvypadá tak jak vypadá.

---------------

Výkřik doněmeckého imigranta: Hej, frau Merkel, ať jsou ty pečený holubi co tu lítaj do huby HALAL !

 

(TermínemHALAL se v islámu rozumí "vhodné" . Mluví se tak o chováni ale i o portavinách. jsou to ty, které nemá muslim zakázáno a maso poražené rituálním způsobem. O to ale nejde. O uprchlícíh je známo, že se nechtějí přizpůsobit zemi, která je přijala, naopak, prosazují svoje požadavky a zákazy. Viz "no-go" zony,  viz pokusy zakázat vepřové ve školních jídelnách a tak dále. Kdo chce vědět víc, ať zagooglí.Co je však pro utečeneckou krizi typické je chování migrantů takové, jako by hostitelská země byla POVINNA je přijmout a postarat se jim o blahobyt. A když to neudělá - tak křičí a ostouzjí. Příkladem budiž totot video.  A jiné video s příkladem, jak dopadli dobří lidé v Callais, kteří se pokusili dovézt uprchlíkům jídlo.

Chudák ta dobročinná paní Je mi jí docela líto...

 

Předchozí záběry byly z Callais, ale totéž v bleděmodrém se odehrávaloi v Maďarsku Nezlobte se na mě, ale uprchlík v nouzi a před válkou NEKYDÁ JÍDLO NA ZEM a NEHÁZÍ BALENOU VODOU po bengách - ale obojí by dal svým ženám a dětem, kterých má být - alespoň podle novinářů - v kohoortě uprchlíků kvanta. )

-----------------------------------------------------

Není pravda, že Česká republika odmítá příjmat uprchlíky. Naopak, příjmeme s radostí každého pracovitého Němce, Holanďana, Švéda, Rakušana či Francouze, kteří budou před náporem imigrantů utíkat ze svých zemí.

( Je veřejným tajemstvím, že místa, kde dosáhl počet imigrantů určité koncentrace, se stávají nesnesitelné pro původní obyvatelstvo. Příkladem budiž nejen můj článek "Proč tady lidé nechtějí imigranty " , ale například i humbuk ve ŠVÉDSKU s explozivním nárůstem počtu znásilnění, připisovaným imigranty a knihami a názory bývalého starosty Berlínskéí čtvrti NeuKoln, Heinze Buschkowského.   Čtvrti, kde je imigrantů více nenž původních obyvatel, odkud se kdo mohl ze statrousedlíků dávno odstěhoval a kde je napadání bílé německé minority imigranty na denním pořádku.Ostatně, velmi zajímavé počtení. Akorát že sluníčkářům s toho naskáčou erupce (kožní).

Již v  roce 2010 byla ve čtvrti NeuKoln dokonce za záhadných okolností nalezena oběšena  soudkyně pro mladistvé Kirsten Heisig. Za svou karieru se stala nepohodlnou jak imigrantům - tak i svým nadřízeným. O svém úsilí změnit situaci napsala knihu, jejího vydání se však nedožila, neb jí našli viset vysoko v korunách stromů v parku. O podivných okolností její smrti se mlčí. Doporučuji si však o ní a o její smrti  přečíst vynikající článek , z něhož cituji

"hra na schovávanou pokračuje. Každý nepohodlný dokument, jako třeba dokumentální film o jedné škole v Porúří, kterou navštěvují  převážně turecké a arabské dětí, a ve které vládne fanatický rasismus proti hrstce zbylých a zakřiknutých německých spolužáků nebo reportáž o problémech úřadu pro mládež v Berlíně, se německá televize  ‚odváží‘ vysílat až po půlnoci, aby se občané nepolekali, co se to na ně valí. Vlastněně to nikdo nechce ani vědět. Kdo by chtěl slyšet: „ser.. na Německo, ty seš jen ho…pod mýma nohama. Ty seš už mrtvej, Arabové a Turci budou stejně brzy ve většině, pak bude všechno jinak.“" )

----------------------------------------------------------------

Příjde musulman před bránu ráje a tam jej Prorok zpovídá, jestli byl dobrý muslim. I nahlédne do knih a praví: Abdulláhu, vidím že jis byl dobrý muslim. Pětkrát denně ses modlil. Každý pátek do mešity chodil, o Ramadánu se postil, pouť do Mekky vykonal, almužnu dával, židy nenáviděl, křesťany pohrdal.. Ale tady, co to vidím ? Jednou šla tvá žena a děti PŘED TEBOU !! To si jako řádný muslim neměl nikdy dovolit !!
- Víš Proroku ale tehdy, to si přesně vybavuji. to bylo na MINOVÉM POLI !
A tak dobrý muslim Abdulláh do Ráje přišel...

(

Mluvčí maďarské vlády Zoltan Kovacs obvinil uprchlíky na hranicích, že použili při včerejších srážkách s policí své děti jako živé štíty. „Vyzbrojili se kameny a tyčemi… Je navíc smutné, že zneužili své děti jako živé štíty a proto také byly některé při střetu s policí zraněny,“ uvedl Kovacs.Zdroj: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Ru5K4IrezS8J:zpravy.idnes.cz/uprchlici-hledaji-nove-cesty-do-zapadni-evropy-moznosti-je-chorvatsko-1mi-/zahranicni.aspx%3Fc%3DA150916_071230_zahranicni_san+&cd=2&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

Já nemám slov... )

Jen bohužel.V návaznosi na to ukotvení v realite... . Mám pocit, že ty vtipy nejsou moc k smíchu...

 

PS: Následující text nemá za cíl šířit rasovou ani národnostní nenávist a ani nevyzývá k tomu aby bylo na základě etnické, národnostní nebo politické příslušnosti někomu ublíženo na životě zdraví majetku, důstojnnosti, nebo mu byla odepřena lidská práva. Prosím rrespektujte toto i v diskuzi. Děkuji.

Autor: Martin Prášek | čtvrtek 17.9.2015 12:41 | karma článku: 40,63 | přečteno: 5168x
  • Další články autora

Martin Prášek

Datová zpráva byla z datové schránky ministerstva stornována...

Od 1.1. 2023 byla všem spolkům a všem podnikajícím fyzickým osobám povinně a bez diskuzí zřízena DATOVÁ SCHRÁNKA. Kromě úsporou času argumentovali zastánci povinných DS takéSPOLEHLIVOSTÍ a nepopiratelností doručení státnímu úřadu.

1.3.2023 v 8:30 | Karma: 21,93 | Přečteno: 533x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Jak nám Babiš uplatil voliče vpodstatě v přímém přenosu.

Ještě nad úmrtním oznámením Generála Pavla jsem se domníval, že více svinstva už ve volební kampani být nemůže. Ale že úderem sobotní 14:00 s uzavřením volebních místností shtstorm opadne a bude klid. Jenže nebude.Bude průšvih.

26.1.2023 v 21:51 | Karma: 26,93 | Přečteno: 1366x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Tak nám otrávili prezidentského kandidáta?

Prezidentské volby u nás finišují. A zatímco nemocný prozápadní kandiát generál Pavel ruší pro nemoc program,zatímco jeho konkurent Andrej Babiš šlape na plyn.A mě nezbývá, než si vzpomenout na rok 2004 na otravu Viktora Juščenka

24.1.2023 v 12:21 | Karma: 11,71 | Přečteno: 531x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Pokuta 100 litrů za to, že HASIL požár NP České Švýcarsko...

Pamatujete na lihovarníka, který začátkem covidu navařil místo chlastu dezinfekci ? A kterého za to zaklekl celní úřad? Tak tady máme ještě něco daleko absurdnějšího.Muže, který vrtulníkem "nedbalostně hasil" požár.

31.10.2022 v 14:56 | Karma: 36,14 | Přečteno: 1271x | Diskuse| Společnost

Martin Prášek

Fialovo kouzlo nechtěného na první školní den

Bývá u nás letitou tradicí, že se prvního školního dne ve vybranýc třídách účastní vybraní hlavouni. Což je koneckonců dobře, občas díky kouzlu nechtěného vzniknou situace s neočekávanou konotací.

1.9.2022 v 11:29 | Karma: 36,53 | Přečteno: 1594x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...