Ruský šváb

Prezident Zeman, svým postojem  na sumitu NATO a hlavně svým vystoupením na onom zámém Rhodosském dýchánku Putinových přátel si vysloužil i písničku.

Hodnocení písničky přenechám jiným.  Nicméně, její zjevení nám ukazuje, jak velkou ostudu nám prezident Zeman vlastně udělal. Kdyby už kvůli ničemu jinému, tak kvůli postoji, který vůči spojencům zachoval.

Ale není to jen Miloš Zeman, náž přímo lidem volený prezident, kdo otočil kabát. Jsme to i my sami
. Posuďte.

Jdou na popravu Američan, Němec Čech a Rus. Pod gilotinu. Strčí tam Američana, kat zatáhne za splachovač... ostří letí .. zastaví se těsně před krkem, jen amíka škrábne na zátylku. Protořže dvakrát se popravovat nesmí a selhání popravy se bere jako vyšší moc,,  jest ušetřen a ještě si může vybrat jedno přání. I cvhce vilu na Bagamách. Strčí pod gilotinu Nemce. Kat zatáhne, ostří letí... ale zasese zasekne těsně nad němcovýmn krkem.. Protořže dvakrát se popravovat nesmí a selhání popravy se bere jako vyšší moc,,  jest ušetřen a ještě si může vybrat jedno přání. I vybere se nádherný statek v Bavorsku. po opravách a zkouškách strčí pod gilotinu Čecha. Kat opět zatáhne za špagát, ostří letí, oletí.. ale zase se milimetr nad krkem zasekne. A protože dvakrát se popravovat nesmí i 'Čech jest omilostněn  a dána mu možnost jednoho přání. A Čech povídá: "Za mnou jdete popravovat Rusa ? Dejte mi desítku a sedmnáctku lkíč a deset minut, jávám to SPRAVIM... "

Neuplynulo ani mnoho let a máme tady vtipy naprosto jiné. Ovšem jako obvykle, až příliš krutě a reálně vystihující situaci.

Putin s Ruskou věrchuškou mají mejdan.. a k večeru je smutno tak povídá "Hele, Medveděve ! přiveď mi sem nějaký kurvy ! ". A tak mu Medveděv přivede tři holky. Američanku, Němku.. A Češku. Ameruičanka jak zjistí s kým má do postele, pocvídá: Tak to ne Putin máme SANKCE ! Takže to bude jen "kouření s" a za dvojnásobnou taxu ! . Tak jí Putin odmítne, a jde na Němku. Ta když zjistí s kým má mít pracovní úvazek se ekluje "Tak to ne, Putin, máme SANKCE ! Takže jen misionáře a s gumou a jen 15 minut ! ". Tak ji také Putin odmítne. I přitočí se k němu vilně Češka a povídá mu "Pane Putin, když to na mě těma dvěma nebonznou dám vám i bez a  ješte se slevou ! "

Docela festovní obrat, nemyslíte ?  Ono však bohužel platí, že jaký národ, takový prezident a jaký prezident, takový je národ. A ten náš byl  Quidem  MC opravu případně a trefně označen coby Ruský šváb.

Autor: Martin Prášek | středa 8.10.2014 9:11 | karma článku: 21,69 | přečteno: 1301x