Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

To nejsou obeti. Definice je jasna, jsou to prevadeci. A Nemecka justice jejich cinnost jiste po zasluze oceni.

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že je nezastřelí

1 0
možnosti

Pan Indruch napsal: " Osobně si myslím, že to je spíš typický příklad českého úřednického a policejního šlendryjánu. Především, pokud je pravda, že autobus nahlásil do Německa ministr Chovanec, tak měl současně vyjednat odpovídající podmínky pro řidiče.

A pokud u toho asistovala česká cizinecká policie a něco bylo legislativně v nepořádku, měla o tom řidiče informovat eventuálně jim cestu neumožnit." S tím musím jen 100% souhlasit!

7 0
možnosti
II

Myslím, že ten článek je zbytečně emotivní. Řidičům samozřejmě nezávidím, ale taky jsem byl jednou přes noc zadržen v Doveru jenom proto, že jsem se imigračnímu úředníkovi nelíbil (a to jsem nechtěl nikam emigrovat ani jsem nikoho nepřevážel). Není to nic příjemného, ale také nic, co by dospělý člověk nezvládl.

Osobně si myslím, že to je spíš typický příklad českého úřednického a policejního šlendryjánu. Především, pokud je pravda, že autobus nahlásil do Německa ministr Chovanec, tak měl současně vyjednat odpovídající podmínky pro řidiče.

A pokud u toho asistovala česká cizinecká policie a něco bylo legislativně v nepořádku, měla o tom řidiče informovat eventuálně jim cestu neumožnit.

1 0
možnosti
MP

Vy jste byl obviněn s převaděčství ?

3 1
možnosti
Foto

Doufám, že pro ně nepojedou do Německa - odvézt je zase zpátky do Česka... :-/

2 0
možnosti
SB

Já bych jim pomohl, ale poraďte mi, jak?

Jediné, co mě napadá, jestliže budou odsouzeni k peněžité pokutě, přispět jim určitou částkou. K tomu jsem svolný a v tom s vámi souhlasím, ale nic jiného mě nenapadá.

3 0
možnosti
LN

...to je až to poslední...nevím jak..ale někdo by měl sasíkům vysvětlit...že ti chlapi byli je a jen najatými silami....kdo ten autobus zaplatil....???...ten by se měl snažit....!!!

3 0
možnosti