Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, máme podobné názory...R^

0 0
možnosti

To je takový nesmysl, že se nedá ani dočíst.

1/ Janukovyč vyhrál demokratické volby, Tymošenková a spol. volby prohrály

2/ Už předtím Západ intrikoval proti demokratické vládě pří tzv. "oranžové revoluci". jednalo se o hrubé vměšování do věcí suverénního státu končící nastolením loutkové vlády Juščenka a Tymošenkové. Juščenko se potom ukázal coby obdivovatel fašistických a rasistických banderovců (pomáhali Hitlerovi za 2. světové války vyhlazovat Židy a Poláky), Tymošenková kradla. Proto Janukovyč vyhrál následující volby.

3/ Tzv. opozice nečekala ani na řádné ani na předčasné volby v kterých by zas nemusela vyhrát a získala moc za pomocí ozbrojeného puče. Tím pádem nemá demokratický mandát a ten kdo jí uzná (USA, Polsko...) dokazuje, že neuznává demokracii, ale pouze násilí.

4/ Rusko od r. 1990 nepřepadlo žádný stát, zatímco USA a NATO přepadly od té doby už několik států na základě falešných záminek a porušily tím mezinárodní právo a dopustily se tím válečných zločinů. Nejznámější je tzv. "humanitární bombardování", ale alarmující jsou zásahy v Bosně, Iráku, Lybii...hrozí nadále přepadení Sýrie...

4 2
možnosti

Nesmysly jste právě vypotil vy, soudruhu...Rv

0 0
možnosti

Jedna z možností. Bohužel jen pár lidí ví jak to skutečně je.

0 0
možnosti

J66o37s28e38f 46N84o53v13a97k

24. 2. 2014 19:08

R^R^ vyborny postreh

2 0
možnosti

Asi vypnutím naštve Korporace. O nepřítele navíc nestála Azarova vláda, tak raději vše hodili na loutku Janukovyče.

0 0
možnosti

kdyby internet vypli, tak se vsadím, že dokážete napat článek jak to Putin promyslel a nenechá svět aby se díval jak to opravdu je na te Ukrajine....;-);-);-);-);-)

0 2
možnosti
Foto

Tak tohle je tak šíleně přitažené za vlasy, že to snad ani nestojí za hlubší komentář8-o

1 4
možnosti

J81a82n 17F40r70o92l26í64k

24. 2. 2014 13:57

Je technická poznámka. Jak se vypíná internet? Kde má třeba ten vypínač Česká republika? A vypíná se satelitní, kabelové a wifi jedním vypinačem?

1 1
možnosti

Presne tak, vypina se router na paterni siti. Samozrejme, ze nevypnete vytacene spojeni zahranicnim providerum nebo pres satelit.

1 0
možnosti

P22e74t81r 80F77o50j41t76í25k

24. 2. 2014 13:37

No, o tom jsem Vám napsal včera. Rusko má na Krymu svoji obrovskou námořní flotilu a tu nepustí. Proto ji tam drží. Takže to rozdělení Ukrajiny čekat můžeme. I s pomocí ruských vojsk. Jestli někdo čeká něco jiného...:-/http://fojtik.blog.idnes.cz/c/397932/Jake-da-Zaoralek-Putinovi-zaruky-za-bezpeci-cernomorske-flotily.html

1 1
možnosti

Martine Prášku!

Nemyslím si, že jsi dobrý prorok. Ani Tvým rozborům nevěřím.

Janukovič si žil jako bezmezný autokratický vládce. Bývalý komunista dal přednost Rusku před Evropskou unií. Má prostě blíž do Moskvy než do Bruselu. Odmítnutím Evropské unie zradil svůj lid a lid povstal. Nejde o lišáctví Janukoviče, ale spíše o hloupost. Ano, Janukovič má smýšlení stejné jako jihovýchodní část Ukrajiny, která stojí za ním a má mnohem blíž k Moskvě i mentálně. Naletěli Vladimíru Putinovi? Nemyslím si to, ani Putin neměl zájem nyní narušit olympijské hry. Nemyslím si, že by se rozhodl ovládnout Ukrajinu tanky, není rok 1968!

Rozdělení Ukrajiny? Rozhodně je zde mnohem více důvodů než k dělení Československa! Jenže, již je to delší čas, co si slíbili americký a ruský prezident, že Ukrajinu dělit nebudou. Takže necháme vysoce třaskavý prostor dál fungovat jako vznětlivý prostor? Jako potenciální sud dynamitu v rukou rudých a modrých Ukrajinců?

Já bych jim do toho nemluvil. Musí do toho dospět, ale musí si to rozhodnout sami. Nevím, zda bych dělal dobře. Ale svobodu osobního rozhodnutí ctím.

Z druhé strany demokratie a spravedlnost nefunguje ani u nás, kteří jsme pro to měli docela dobré podmínky. Ukrajinci to budou mít horší. Ani u nás se zatím elita národa neprobudila k morální obrodě národa. Ale konečně se již probouzí. Na Ukrajině to budou mít těžší... :-)

2 2
možnosti

Doufam, ze elitou naroda nemyslite Havlovy pohrobky. Do Brusele bychom meli mit take dal. Alespon tak jako Svycarsko

0 1
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...