Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

na tyto pochody homosexuálové nechodí, parazitují na nich transvestité, estetický pohled to není,vůči homosexuálům vytvářejí negativní až nenávistné reakce

0 2
možnosti
Foto

Členové DOST a kamarádi ABB jsou normální psychopati, co patří do blázince a ta "dáma", na kterou reagujete, má inteligenxci psího lejna. To je celé ;-)

2 0
možnosti
Foto

Viděl jsem fotku do naha svlečeného muže, potom pár zmalovaných bláznů a to mi stačí k udělání závěru, o co asi tak šlo. Jsou prostě věci, které se veřejně nehodí a je to dobře, protože jinak je s civilizací konec. Neděláme potřebu na veřejnosti, milujeme se v soukromí, neprdíme ve společnosti, nehoníme si péro před lidmi a ani se tím nechlubíme, že si tak zvyšujeme v krvi množství hormonu štěstí.

2 7
možnosti
Foto

Ano a ještě jste po "konci civilizace" zapomněl na ohrožení tradiční rodiny a ukřižování Ježíše Krista, protože voni za to taky můžou.

Jsem rád, že se naopak mohu ztotožnit s autorem blogu.

5 1
možnosti
LW

L46e78o 87W97o61l72f

20. 8. 2014 10:48

Pěkný článek R^

4 0
možnosti
Foto

Zajímavý názor. Pro mě navíc reakce řady hnutí a jedncům byly dost překvapivé. Mladí křesťané , kteří jako jeden muž byli v jednom morálním tažení s jinou skupinou, u níž se dá vyčíst prvky fašismu. Nakonec odkazy v tomto blogu jsou dostatečně výmluvné: http://jansedlacekjan.blog.idnes.cz/c/421457/Prague-Pride-Festival-diskriminace-heterosexualu-opet-na-scene.html

 Mě se osobně ten průvod nelíbí, ale když tam někdo jde at již jako účastník, nebo divák je to jeho svobodná vůle. Natřásání se na líbivé vlně morálky je sice neskutečně krásné, nicméně u mravokárců si kladu otázku, jací jsou ve skutečnosti, nebo co sami skrývají. On už praletý film " Mravnost nade vše " je takovým popisem společnosti. Hrajeme si na demokraty, ale řada lidí se chová jako bolševici. Kdyby se tolik řeklo a napsalo na ty bince kolem nás, zlodějiny, podvody, svinstva a rasismus ten i obrácený.Nikdo.  A přitom jsou kolem nás mnohem důležitější věci než pochod maškarního průvodu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...