Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P76e74t60r 48M33a75r65e73š

20. 7. 2013 23:50

Dibrý text, velmi věcný. Jen ten politicky korektní "disclaimer" ste si mohl odpustit :-)[>-][>-]:-):-)

0 0
možnosti
MP

Ad disclaimer:  Vyplatí se vždy.   Vyráží kritikům  některé zbraně z rukou...

0 0
možnosti
BL

Děkuji za článek a rozbor. Já již to psal do diskuzí pod články několikrát, ale ne takto precizně.. Jen bych dodal, že svého času pracoval i pro idnes..

4 0
možnosti
AS

Novinar by mel byt predevsim oznacen jako novinar. Coz cerne tricko PRESS opravdu neni. Je to proste jen psychicky narusene hovado, co podkuruje policajtum, aby ho pustili  "do akce".

2 0
možnosti

Děkuji Vám, autore!

7 0
možnosti
OK

no jo, co s tim nase "nezavisla " novinarska obec asi udela;-€:-)

6 0
možnosti
Foto

Možná se mýlíte v tom, že novinář se zúčastnil mlácení společně s policajty. Já bych spíš řekl, že jeden ze členů novodobé StB vystupuje občas také jako novinář.

14 0
možnosti

Nejprve jsem sdílel vaše rozhořčení, ale když jsem se na ty záběry, kdy měl toho kluka údajně mlátit, podíval, neřekl bych, že šlo o nějaké mlácení. Vypadá to spíš, že se v té vřavě a strkanici spíš jenom tak požduchovali a zapletli a kromě tahání za triko nic hrozného nevidím. Naopak, novinář má v ruce celou dobu kameru, takže si nedovedu představit, jak by jej s ní mohl mlátit. Ani to vaše údajné kopání do rozkroku nezní věrohodně. Je to jenom momentka z celé té strkanice, kdy se zrovna jeho noha ocitla v pozici, že to vypadá jako kopnutí. Ve skutečnosti je ale otočen zády, takže je to nesmysl. V případě, že by se novinář opravdu choval tak, jak popisujete, byl by to skandál, z vašich předložených důkazů ale vyplývá opak.

0 15
možnosti
MP

Díky za názor. Já píšu že se účastnil perzekucí. Skandál to je, protože pan press nemá co koho odchytávat.

 Btw podle vás má novinář právo zadržovat demonstrujícího a to i tehdy když o něm ví že je to dítě ? A předhodit ho policejní mlátičce ?  imho nikoliv

12 0
možnosti
JH

J73o80s50e13f 49H51y20t23l

16. 7. 2013 10:38

A myslíte si, že podobné typy novinářů jsou jen na Novinkách? Je mi totiž třeba divné to, že například jeden zdejší "novinář" byl kdysi údajně napaden policisty na demonstraci na Šluknovsku, napsal o tom srdceryvnou reportáž, nu a nyní se vesele pohybuje na duchcovských demonstracích, v centru dění a bez sebemenších problémů s PČR.

6 0
možnosti
Foto

To práskači obyvkle mohou...

3 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...