Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Nepochopí-li někdo ironii o drzosti nadřízeného budit zaměstnance,je to s ním velmi špatné

2 2
možnosti
JK

Máte guláš v definicích nadřízeného a podřízeného v politice.

3 1
možnosti
MP

Omlouvání každodenního spaní ve sněmovně u přestárlého politika může omlouvat jen fanatik.O jeho osobnosti platí totéž-jaké má charisma? Co konkrétního udělal pro náš stát? Z nemocnice znám i lidi kolem 90 až dokonce 102 let,kteří chodí velmi dobře a dá se s nimi dokonce ještě konverzovat.Kam se hrabe přestárlý hrabě!

3 3
možnosti
MP

Budete  vyvozovat morální soudy člověka podle rychlosti jeho stárnutí ?  8-o

2 2
možnosti
Foto

Vy byste měl být zaměstnavatel...když vám nevadí, že si někdo v pracovní době pospí..asi by u vás lidi rádi pracovali.

2 3
možnosti
MP

Prozradím vám sladké tajemství: jsem zaměstnavatel. Mimochodem, řekněte mi, jakou práci i ti nespící poslanci odvedli ?

4 1
možnosti
JP

Pokud má na to leta , tak ať jde do důchodu a nezabírá místa mladším. Jina antikarma

3 2
možnosti
AP

Trošku se podivuju nad některými reakcemi na KS. Jde o hulvátství nejhrubšího kalibru. S některými se ale i shodnu. Má na to? Taky o tom pochybuju. Je to reprezentativní, když podřimuje v červených ponožkách na jednání? Moc ne. Ale jsou věci, které mu leckdo, i v zahraničí, vzhledem k jeho historii a kontaktům odpustí. Kalousek? S tím hadem si neměl nikdy začínat. Zeptejme se na to samé u MZ. Má na to? Nepochybně. Je velmi schopný. Všeho.... Je kvalitním reprezentantem čechů? Nepochybně! Vždyť se podívejte. Je to ideální reprezentant. Milovník piva, bechera jiných pochutin. Nekompromisně prosazuje práva kuřáků. Kontakty má skvělé. Srovnatelné s exprezidentem VK. Jenom Lukoil nahradí ve sponzoringu hradu třeba Gazprom, nebo kdo. To je fuk. Šlouf už to vošéfuje. Jenom si říkám, když představil svůj tým, jestli pan Mynář bude se stejnou vehemencí prosazovat vymáhání pohledávek vůči Rusku, jako to dělal u pokut za jízdu na černo pro DPP. Úplný all stars. Zkrátka nakonec dobrá volba.

  Nebyl jsem popravdě nadšen ani z jedné varianty, ale vítězství pivního socíku MZ o elektorátu v naší kotlině vypovídá ledacos s děsivou pravdivostí. Vyhrála náckovská nota, podpořená planými a naprosto nesplnitelnými sliby s masivní podporou peněz. Proti tomu stály mnohdy neprofesionální kampaně, spolu s řádově nižší finanční podporou.

  Přímá volba obecně je zklamání. Ale pořád lepší než střelný prach v obálce kolující PS a náhodou marodící poslanec, v současnosti na utěku před výkonem trestu. :-/

4 5
možnosti
Foto

Pamatuji si, jakou nesmírnou námahu mne stálo neusnout při některých projevech a to jsem byl ještě hodně mladý.

5 4
možnosti
MK

M41i31l36a14n 62K38e35s46l

8. 5. 2013 15:40

Co jsem se všechno z článku dozvěděl.Pan ministr zahraničí české republiky je usínající stařec,který neudrží pozornost a je tělesně a výkonnostně daleko za zenitem.Pozornost sice neudrží,ale moč a stolici a někdy i tužku ano.Má tedy všechny předpoklady k zastávání ministerské nebo jiné úřednické funkce.Bohužel na příklad na funkci vratočuče(vrátného) by aspirovat nemohl.

9 6
možnosti
DH

Už je to fakt trapné jak pořád omlouváte to jeho spaní, KS spí všude i v zaharníčí, a je to už velká ostuda. KS je starý, nemocný pán a je vskutku velice smutné se dívat na člověka, který neumí odejít včas.

11 10
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,35
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...