Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

22. 9. 2011 18:37
To koukáme

Že tenhleten šibalský poslanec odhalil své ledví je nabíledni. Ale do parlamentu jej posadil jeho volební obvod, jeho partaj.

A odsud by bylo radostné číst či znát ozvěnu, a co s tím jako dál i od samotného parlamentu. Pokuta 10.000 Kč je legrační. Vzorový varovný příklad.    8-o

0 0
možnosti
P

pitbulek

22. 9. 2011 10:37
poslanec se odkopal

podle mého názoru je to jen špička ledovce protože Krátký jen nahlas řekl co si ostatní netroufli říct protože jak jsem poznala za ta léta chování poslanců ( teď nevím jestli s L nebo R ) tak jim pramálo leží na srdci blaho národa a tím více jim na srdci leží blaho jejich takže zas až tak černě bych to neviděla zejména v souvislosti s profackováním mladíka od Kalouska i když pořád tvrdím, že správně daná facka mnohdy vyřeší i ty nejnepříznivnější situace a v odzvě na škobrtnutí Krátkého se ČSSD můžou nad tím zbláznit jak by Kalouska ukřižovali a proto jen tak dál páni poslanci perte se a žerte se .;-O

0 0
možnosti
E

Eglund

22. 9. 2011 10:16
A kolik lidí jim to žere

když přijedou odboráři z golfovýho turnaje a Jyrka se Škromachem s hotelu Kempinský, přežraní k prasknutí, přiožralí z nejdražšího chlastu a začnou kvičet:

"lid, lid, práce, práce, nárok, nárok, sociální, sociálno, sociálně" ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SK

slava kunst

22. 9. 2011 10:16
Lež jako nástroj politického boje!

Říkal jeden představitel sociální demokracie o jednom spolustraníkovi. Prostě lžou a snaží se vytvářet iluze. CSSD vytváří iluzi strany pro pracující, přitom předseda i místopředseda jsou hoši, kteří za celý život nehrábli a ani už nehrábnou. ODS vytváří iluzi pravicové strany, přitom její činy jsou stále více doleva.

Kdyby papalášství bylo trestným činem, bude v parlamentu ticho a pusto.

1 0
možnosti