Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

hm, zrejme slusnej oddil...

ono by se konec koncu dalo napsat i Jenickovi a Marence to, ze kdyz se precpali "pernikem", buhvi co pak spolu delali

cili spekulovat

1 1
možnosti
MK

Je pravdou, že ta prohlášení jsou trochu v předstihu, neboť se nečeká jak dopadne vyšetřování. Nicméně to srdce Francie.......zvláště mě zaráží pokrytectví těch Francouzů, kteří se hrdě hlásí k velkému teroru svých předků, zvanému Francouzská revoluce. Protože Notre Dame měla být jejich předky zbourána jako symbol katolicismu. Naštěstí se v té bandě hlupáků našlo i pár chytřejších, takže k tomu nedošlo. Na druhou stranu ti chytřejší naopak podporovali první řízenou genocidu na světě a to obyvatel ve Vendée

2 0
možnosti
Foto

J43a33n 33Š52i11k

17. 4. 2019 13:38

Kdyby někdo úmyslně zapálil objekt, který Francouzi považují za jeden ze svých národních symbolů, tak by se s pravděpodobností hraničící s jistotou k takovémuto činu přihlásil, aby se proslavil. Pokud by nešlo o pyromana. Protože se nikdo nepřihlásil, spekuluje se, vymýšlí, konspiruje. Ovšem jsou i tací, kteří mají jasno. Oni to od klávesnic a monitorů prostě ví...Přitom dokud se celá věc neuzavře, teoreticky není o čem psát. A ono se píše a píše a píše.

5 0
možnosti
JR

J62a79n 26R14á95ž

17. 4. 2019 13:57

Ti od klávesnic toho ví o příčinách požáru stejně, jak pařížský prokurátor, když vydal v době kdy katedrála ještě hořela to své prohlášení o náhodě.

2 0
možnosti
JH

Ta rychlost nejrůznějších soudů je opravdu více politická, nežli racionální.

"To, že jste paranoik, ještě neznamená, že po Vás nejdou!"

2 0
možnosti
ZJ

... mě se ten ,,předběžný výsledek vyšetřování" zdá také zarážející:-P. ODBOČÍM!

Zhruba před měsícem shořela v Praze - v Michelské pekárně velká hala, docela velký fajrák, hasily hasičské sbory z celé Prahy a přilehlého okolí, škoda - prý - někde ke sto milionům KČ. A dodnes jsem si nikde nepřečetl ani řádek o původu a myslím, že ani nikdy nepřečtu, protože se zřejmě vyšetřuje, anebo tutlá, ale pašáci Francouzi ....;-), ti už vědí!!

2 0
možnosti
JR

J84a17n 75R45á93ž

17. 4. 2019 14:00

Závěr o vyšetřování příčin požáru rodinného domku v sousední vsi vydali vyšetřovatelé po třech měsících. Takže rychlost závěrů pařížských vyšetřovatelů je obdivuhodná.

1 0
možnosti
Foto

V minulých dobách se cokoliv zlého co se přihodilo hodilo na židy,dnes na muslimy....frustrati a hledači těch správných viníků na kterých si je potřeba vybít nenávist jsou pořád stejní...

0 4
možnosti
MP

Prosím, čtete v mém článku JEDINE SLOVO muslim nebo islám ? Nebo cokoliv o osobnosti a motivech hypotetického žháře ?

3 0
možnosti
Foto

A nenapadlo Vás, že třeba vyšetřovatelé měli k dispozici, na rozdíl od Vás, už během požáru informace od dělníků, kde přesně to začalo, s čím se tam pracovalo a že třeba mohli mít i očité svědky vzniku požáru...? Ne, to Vás nenapadlo, místo toho Vás hned napadla hora spekulací. Nemám rád Islám v Evropě, ale tohle není hodné rozumného člověka, promiňte,...

3 0
možnosti
MP

Ne, nenapadlo, neb to pokládám za nereálné. Ano, vyšetřovatzelé mohli mít nějaké informace, ale rozhodně ne dost na to, aby je kategoricky vyhodnotiy.

A ISLÁM ? Ten jste zatáhl do věci až VY. Já jsem se jen pozastavil nad tím, že hypotéza ŽHÁŘ je apriori vyloučena. Nikde jsem nemluvil ani o motivu ani o víře případného žháře. Třeba požár k zakrytí krádeže artefaktů, nebo k zakrytí odvodů či špatně odvedené práce přichází úplně stejně v úvahu...

3 0
možnosti
MT

Možná jste přehlédl ta slova jako "pravděpodobně, předběžně". Ale to je pochopitelné, protože kdybyste je nepřehlédl, neměl byste co psát.

2 0
možnosti
MP

Promiňte, ale i na tento závěr ,musíte mít něaké DUKAZY ,alespoň minimum.. A dokud je nemáte (a bez ohkledání místa je nemůžete mít), měla by být "příčina zatím nejasná"

2 0
možnosti

J21a97k15u45b 80Š92o67l80c

17. 4. 2019 11:45

Máte pravdu, že spousta lidí opravdu nebude výsledkům vyšetřování věřit. Nepromyšlená prohlášení, že jde o nehodu, deset sekund po vypuknutí požáru, akorát zasela další semínka nedůvěry.

2 0
možnosti
PP

Že budou mít frustráti hned jasno, to nepřekvapilo.

1 2
možnosti