Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M95i14l15a87n 77R52a14d74e62k

16. 3. 2016 21:21

vam karmu, a to je jen pripominka ze praskaci jsou vsude, i kdyz tento byl Cech, hanba mu, ale v Britanii radostne praskacstvi take buji

0 0
možnosti
JC

BL nečtu od té doby, co tam zarazil Čulík diskusi. To už je hodně dávno. Ta diskuse byla tehdy ještě slušná, přístup na internet mělo poměrně málo lidí. Ale byli to lidé přemýšlivý a Čulíkovi v leččems oponovali, a tu tu možnosti diskusí k článkům zrušil. A od té doby to nečtu.

3 1
možnosti
RB

Bretschneider - Jan Čulík, Rozdíl mezi Vyblitými Hlisty a kdysi Rudým Právem je jen ve formě a veliskoti vydání. Plus pro RP byla zadní strana se sportem.

8 0
možnosti
JT

Parlamentní listy, Čulík, co dodat. Žumpa.

5 3
možnosti
JC

Parlamentní listy se vyznačují naprostou absencí cenzury a bulváru. Proto jsou žumpa?

6 0
možnosti
MK

No to, co udělal udavač Čulík ve své podstatě není sviňárna. V tomto případě mělo na Čulíka s jeho udáním vedení anglické nemocnice okamžitě podat trestní oznámení pro podporu a schvalování trestného činu (určitě je v anglickému právu nějako definováno či judikováno), Na operační sál je ve všech civilizovaných nemocnicích povolen je ve sterilním oděvu. Pokud někdo vstoupí na operační sál v nesterilní oblečení, či vykonává jinou činnost, která nesouvisí se zákrokem, který prodlužuje nebo přerušuje, či ostatní personál od zákroku rozptyluje, je jasným ohrožením života pacienta. A to je to špatné, že nemocnice tak nekonala a trestní oznámení jak, na "burkaře" a Čulíka nepodala, to že v rámci politicko-náboženské korektnost lékaře suspendovala místo nekompromisním potvrzením jeho postupu. Holt přednější politicko-náboženská korektnost, než život pacienta. Tak " zítra" ve jménu multi-kulti mohou být schvalovány teroristické útoky.

8 0
možnosti
Foto

Děkuji za blog a karma.

8 0
možnosti

Proč nejde článek zobrazit? 8-o

0 0
možnosti
MF

Souhlas a karma, pan Čulík možná blbne ne zcela nezištně, jinak si tu míru odporného udavačství a prolhané propagandy nedokážu představit! Díky za blog!

14 0
možnosti
JN

J54i14ř28í 12N43o25s85e28k

16. 3. 2016 9:33

Tak pokud víme, Čulíkovo lektorské místo je uměle vytvořené i uměle a jakžtakž udržované. Blitky žadoní o almužnu doslova lokajsky. Zřejmě si pan Čulík chce vysloužit frčky. Doufejme, že bude zklamán.

Výborný blog, kolego!

6 0
možnosti
VK

Tak žádné překvapení - Čulík už mnoho let blbne nad míru obvyklou - ty jeho Blicí listy už dávno nečtu... a nechybí mi...

9 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,35
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...