O teroristech a zvrácené "logice" klecí na ptáčky

Představte si situaci, že někde v Bavorsku dojde ke znásilnění zvláště odpornému, zvrhlému a opovrženíhodnému. A ve vzniklé panice politici vymyslí, že všem mužům nasadí povinně pásy cudnosti - lidově zvané "klec na ptáčka"

 

http://xman.idnes.cz/pas-cudnosti-vychytavka-ktera-chranila-pred-masturbaci-hlavne-muze-1pb-/xman-sex.aspx?c=A101020_203511_xman-styl_fro

Skrátka a dobře: když ne rovnou ufiknout, tak alespoń dát zákonem přísně "pod zámek" a bude štandopéde po problému. prosadíme povinné nošení "klecí na ptáčky" (jak vypadají  máte na obrázku, zdroj IDNES )  Koneckonců, dobře chlapům tak stejně ho furt jenom někam strkaj. Přiděláme li starosti těm  zákoným dbalým a bezúhoným,  jistě  tím omezíme psychouše úchyláky sexuální predátory   a jiný padouchy. A dál už jen samá pozitiva a sociální jistoty.

Co by si asi každý soudný člověk řekl o politikovi , či spíše političce, která něco podobného navrhne ?  Že je to sprominutím krá a misandická  píp, že to nemá v kebuli v pořádku, šplouchá jí/jemu na maják,  straší  ve věži a vůbec má v převodovce vyraglovaný všechny kolečka. A že by tak leda potřeboval/a na budku, aby se jí/jemu tam pořádně rozsvítilo nějakou euroúspornou žárovkou.

Vždyď přeci je jasné že naprostá úplná většina mužů svůj penis nejen legálně vlastní ale i v souladu se zákonem ehm... používá. A také to, že úchyláci perverzáci magoři a sexuální predátoři se budou uzamčení svého bimbase  vyhýbat jak pověstný čert kříži, a že si prostě opatří způsoby, jak ho z  té klece na ptáčka dostat ven. A znásilňovat budou  ostopéro dál, jako by se nachumelilo (a nezamykalo) ...

---------

Evropou otřásá přinejmenším morální panika po teroristických útocvích a jména lokací, kde umírali nevinní lidé každý Evropan zná. Kde zabíjel terorista nebo jedinec stižený nenávistí.  Někdy se střželnou zbraní, někdy bez ní. Redakce Chalie Hebdo, Paříž, klub Bactaclan. Bruselské letiště. Nice, Mnichov. A tak dál. Ani v jednom případě STŘELBY to nebyla zbraň LEGÁLNĚ DRŽENÁ. 

Evropští politici a držitelé MOCI v Evropě ihned přispěchli s opatřením. Za střelbu nelegálními zbraněmi omezíme a  odzbrojíme ,nebo alespoň co nejvíce znepříjemníme život držitelům legálních zbraní. Po střelbě v mnichově s tím přišli i Němečtí politici. A to přesto, že ani tato střelba nebyla vedena legální zbraní. Nasadíme tedy plošně "pás cudnosti", akorát tentokrát na jiný lauf.

Jenže ta logika je uplně stejně absurdní. Nemyslíte ?  A ani to přirovnání s klecí na ptáčka není až tak mimo mísu, neboť  o zbrani se v kruhu pacifistů a  době a establishmentu poplatných sluníčkových "psychologů odborníků"  hovoří s despektem  jako o falickém symbolu, jako o prodlužovačce penisu,  stejným tónem jako hovoří dopravně buzerační fašisté  a uvěddomělé blogyně (skońováno dle vzoru vědkyně)  o rychlých autech.

Logika těchhle klecí na ptáčky je zvrácená, absurdní a v jádru nefunkční. Ale plebes tleská - a když nestleská (Kdybych měl zbraň, střelím útočníka do hlavy, prohlásil muž, který z balkonu natočil video útočníka v Mnichově)  alespoň novináři o tom tleskání oslavně  a možná i na zakázku či společenskou objednávku píší.

O politicích, kteří taková opatření navrhují hlavně proto, aby zakryli SVÁ VLASTNÍ POLITICKÁ SELHÁNÍ, raději ani nemluvím.

Nicméně, ačkoliv sám logiku "klece na ptáčky" kritizuji, přemýšlím o její aplikaci.  O tom, jestli by pánům a dámám  politikům neměli nasadit něco podobného. Ale na huby.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Prášek | pondělí 25.7.2016 8:30 | karma článku: 29,32 | přečteno: 936x