Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Vážený autore, vůbec nepochybuji o těch mrtvých, jejichž případy jste uvedl a nemám potřebu snižovat vinu ruských vojáků a ruského vedení.

Na oplátku zkuste jít s takovým přístupem namátkou za těmi pěti tisíci zavražděnými v Srbsku, které má na svědomí "humanitární bombardování" podporované mimo jiné tím "obrovským humanistou" Havlem, kterého všichni velebí.

Celý americký styl vládnutí je stejně zrůdný jako ten bolševický, protože zabíjejí všude tam, kde mají "své zájmy" - jen je třeba si najít to správné zdůvodnění. Vzájmu "demokracie" bylo zabito kolem 500 000 lidí v konfliktech, které mají na svědomí USA se spojenci v Iráku, Afghanistánu, Libyi, Egyptě, Sýrii a dalších. A mluvím jen a jen o doložených civilních obětech, ne o vojácích, u nichž je to riziko povolání. Mimochodem je to více jak 3x tolik, než kolik jich dle AI zabili ony režimy.

1 4
možnosti
MP

Autor ještě zapomněl uvést, že v Sovětském svazu rozdojili kozla, taková svinstva se za komunismu dělala!

3 0
možnosti
VF

Američané vzali do kosmu KRTEČKA, pane Humle, ještě než byl krteček prodán.:-(

0 0
možnosti
MP

A ještě před Krtečkem a před Remkem tam vzali Novosvětskou. Hrála se při přistání na Měsíc.

4 0
možnosti
Foto

Máme se SSSR větší zkušenost, nežli ostatní národy Evropy, jež nebyly ve sféře vlivu Ruska a tak z něj máme podvědomě strach. Ale Rusko dalo světu rozhodně víc, slavné autory, skladatele, myslitele, filozofy. A to i během SSSR. Mimochodem, USA vyslal do vesmíru bývalý nacista Werner von Braun, takže to je prašť jak uhoď.

Neidelogizovala bych. Obě velmoci jsou v procesu zlomu a vývoje. Obě za sebou mají na svědomí velké množství zabitých. SSSR většinou vlastních lidí, ale i v rámci konfliktů, USA zase více ve válečných zahraničních konfliktech.

2 1
možnosti
Foto

Tak ono se v podstatě dá zdůvnodnit všechno.

Třeba bojové letectvo ,neformálního geografického uskupení, které nemá žádné letiště.

0 0
možnosti
MP

jistě, a toto geografické uskupení které nemá žádné letiště se úspěchem tohoto bojového letadla sam chůlubí ve svých zprávách. Mrkev vzimě...

1 0
možnosti
FB

Proboha, přepište si v nadpisu tu příšernou hrubici!

0 0
možnosti
MP

Ideologické agitky z obou stran a už to fičí. Je potřeba si dát do rypáků nebo vidle pod žebra, jiné řešení to nemá.

1 0
možnosti
JT

Koukam, ze lidi mdleho rozumu stale pouzivaji zkratku, co nam bolsevik provedl, za to muzou Rusove. Pritom bolsevismus je zapadni vymysl, ktery v Rusku implementoval jisty Uljanov a do brutalnich forem rozvinul jeden Gruzinec.

0 1
možnosti
MP

Ok, poslali Gagarina do kosmu Rusové nebo Bolševici ? Jinka bolševizmus je KRIDLO rozštěpené RUSKÉ sociální demokracie , takže mezi bolševik a rusko je ROVNÍTKO. https://cs.wikipedia.org/wiki/Komunistick%C3%A1_strana_Sov%C4%9Btsk%C3%A9ho_svazu

0 0
možnosti
ZB

Karma.To je zajímavé,když už za sebe někdo sype proruskou agitaci a to v podání Humla tím nejhloupějším způsobem,je to zároven i příznivec Zemana.To už nemůže být náhoda....

5 2
možnosti

Velká KARMA pane Prášku - souhlasR^

4 2
možnosti