Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Karma, tohle se slunéčkám islamotečným líbit nebude.:-)

3 0
možnosti
Foto

Karma, pane kolego. Já se narodil v Praze a jediná "menší" města, kde jsem pobýval byl Berlín, Paříž a Amsterdam.

A mohu říci jednu věc. Myslím si, že kdyby mě osud zavál do nějaké malé obce s jednou nebo žádnou hospodou, tak asi brzy visím na trámu.

A to ne kvůli té hospodě, tu bych i oželel, stejně tam moc nechodím. Ale kvůli té atmosféře.

1 0
možnosti
ZV

Ako chcú tí pošahaní nemeckí a európski politici udržať relokovaných imigrantov v Poľsku, na Slovensku alebo kdekoľvek, keď ich nevedia ani v rámci štátu udržať tam, kam ich poslali?

9 0
možnosti

S blogem souhlasímR^. Zaráží mě však douška P.S. To už autoři mnohých blogů a článků musí psát, aby cenzoři, admimi, a tiskový dohled měl jasno, že je to jen názor a nic většího, aby to nechtěli smáznout, vyřadit nebo třeba trestně stíhat ? Začíná zvláštní doba.

21 0
možnosti
SB

A ještě to vezměte takhle:

Dejme tomu, že Němec, který celý život pracoval, by si vzpomněl, že na stáří chce z malého města nebo z vesnice do velkého města. Prostě i on tam může mít nějaké příbuzné, nebo třeba už ke stáru potřebuje trochu pohodlí a mít blíže do supermarketu, k lékaři apod. Na vesnici ho držela práce, ale nyní pobírá důchod a chtěl by se přestěhovat.

Nikdo by mu v tom sice nebránil, ale musel by mít peníze na to, aby si tam koupil bydlení. A to by byl člověk, který v Německu celý život pracoval a platil daně!

A přistěhovalcům nestačí, že v podstatě zadarmo dostanou bydlení v menším centru. Oni požadují velkoměsto! Chtějí zadarmo to, co zadarmo nedostane ani ten, kdo tam celý život platil daně!

27 0
možnosti
JK

Bych řekl, že jste to popsal poměrně přesně.....R^

14 0
možnosti
SB

Také jsem autorovi dal karmu.

4 0
možnosti
SB

Naprostý souhlas.

Stejně tak jako pravé Čechy jsou jak v Praze, tak i v menším městě, například v Neratovicích, ale i na vesnicích, třeba v Třebusicích na Kladensku, tak pravé Německo je jak v Berlíně, tak i v německé obdobě Neratovic, tak ale i v německé obdobě Třebusic.

Takže za tím nebude nic jiného než to, o čem píšete.

7 0
možnosti
JK

Ty Třebusice jsou náhodně vybrané, nebo k nim máte vztah? Z mé rodné vsi jsou do vršku 3 km. :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 19,35
  • Průměrná čtenost 2947x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...