Mission acomplished, target destroyed.

VeVerka chcípla. 'Příliš moho čoklů, zajícova smrt, příliš mnoho intrik a novinářů  nepřežije zase drobný stromový hlodavec.

Vnitrostranické kličky, kdoví kým a čím zaplacené "nezávislé",  široce medializované  praní špinavého prádla, jehož množství je ovšem jen nepatrným zlomečkem v celokvém svinstvu politiky ČR, udělaly ze strany VěciVeřejné, ze strany která alespoň před voliči, budila dojem že vzniklla odspoda a něco změní, politické mrtvoly. VVčka jsou mrtva, ať žije král !

Mission acomplished, target destroyed. Však on už si volič rozmyslí, po dobře nastrojených, perfektně vedených a mediálními steroidy patřičně  přikrmených  aférách VVček,  volit nějakou jinou nezávislou  a malou stranu, žano.  A tak v zaprcané české kotlině plné korupční politiky zůstane smrádek ale telpoučko, triumvirát modroptáků socanů a komunistů, kdy se na oko hašteří, ale v praxi úplně stejně kradou a kryjí jeden druhého.

Soud s VVčkama skončil, rozsudek je jasný.  Občane, jsi odsouzen davem k dalším letům politického marasmu, protože nic jiného si sám nikdy nezvolíš.  NEDÁME TI K TOMU ŠANCI. Známe psychologii davu a ta je na naší straně.  Však je to tak, kdyby volby mohly něco změnit, dávno bychom je zakázali.

Apropo, nevíte, kde se tu zvrací ?

Autor: Martin Prášek | pátek 13.4.2012 11:13 | karma článku: 20,11 | přečteno: 940x