Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I76v62a21n 79M82a25r92e16k

22. 5. 2015 9:18

Trošku jste se "rozohnil" a celkem zbytečně p.blogger, je třeba vyčkat  , pravda se časem zcela jistě ukáže tak jako v případě Kramného (a nebo i ten je podle Vás "nevinnej"? ). Nezastávám se ani policajtů ani Nečesaného ale chce to skutečně jen čas a uvidíme ? ! R^

2 2
možnosti

Případ Kramný se velmi podobá Hilsneriádě.

1 2
možnosti

S realitou našeho soudnictví se setkala i naše rodina. Bratr seděl rok za zcela vykonstruovaný trestný čin. Teprve po roce dovolací soud všechno zrušil a bratra okamžitě pustili z kriminálu. Soud ani policie se bratrovi nikdy neomluvili, zato stát se pak nestydatě s bratrem dohadoval dva roky na výši odškodnění. Uznal jen ušlý příjem, morální satisfakci a rok ztraceného života odmítl stát ohodnotit.

Advokát, který bratra tehdy zastupoval při dovolání, mu sdělil, že pokud jeho případ budou řešit soudci odvolacího soudu z Brna, pak ho určitě osvobodí. Pokud to ale dostanou na stůl soudci z Prahy, odsedí si to bratr až do konce, protože pražáci budou krýt své pražské kolegy a nepřipustí, že se dopustili chyb. I takto to funguje v našem soudnictví.

Kauza, o které píše autor blogu, je pikantní hlavně tehdy, když si přečtete diskuze čtenářů z dob, kdy byl Nečesaný odsouzen za pokus o vraždu. Ti mu tehdy přáli provaz a ještě se rozčilovali, co si to ten gauner dovoluje tvrdit, že je nevinný.

11 0
možnosti

J50a28n 30R20á43ž

22. 5. 2015 15:14

Někdy je chování st. zástupců absurdní a dalo by se nazvat komickým, kdyby nešlo o vážné věci.

Byl jsem st. žalobcem obžalován a když jsem u prvního jednání trestního soudu jen zopakoval svou výpověď podanou na policii a poukázal na listinné důkazy ze spisu, tak se soudce zeptal st.z. co on nato. Jeho reakce zaskočila soudce i mne, neb prohlásil, ze ve světle nově(!!!) zjištěných skutečností žalobu stahuje a žádá o zproštění a při tom nic nového, co by už ve spise nebylo, u soudu nezaznělo. Takže st.z. jen přiznal, že spis vůbec nečetl a žalobu podal jen základě názoru vyšetrovatelky policie, která vůbec netušila o co v trestním oznámení podaném konkurencí vůbec šlo.

Možná to v HK proběhlo obdobně.

3 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...