Kurec, to jsou ale paradoxy......

Někdy se člověk potká s věcmi tak absurdně protiřečícími, že nevěří, že to nebyl záměr. A zatímco člověk zírá, přemýšlí, je li v oběhu někjaký nový halucinogen, či zda se lízání žab jako zlozvyk opravdu tak rozmohlo.

Se dvěma paradoxy v rozmezí 24 hodin se s váženým čtenářstvem podělím.

Na Táborsku v senátníh volbách do druhého kola postupují? Kandidát za ANO a kandidát za ČSSD. NEchvalně proslulý Mládek.

Podle předsedy TOP09 pana Kalouska, mají voliči TOP09 v druhém kole podpořit jednoho z nich. Pana Mládka za ČSSD. pominu paradox že pravicová strana podporuje levicového kandidáta.   Rozhodovat se mezi Mládkovými "parazity" a mezi "ANO, zničíme drobné podnikatele" ? Je jako rozhodovat mezi tyfem a cholerou, či mezi fackou zleva a zprava.  Chápal bych  výběr mezi menším a větším zlem. Nicméně zde jsou zla obě stejná.

Ten úplně hlavní paradox ten se týká dneštního dne. Na 11 října  vyhlásila společnost Makro

"Den soukromého Podnikání"

„Malí podnikatelé pracují tvrdě každý den, překonávají mnoho překážek a často jeden člověk zastává několik pozic, na které jsou ve větších firmách celé týmy. Proto jsme se rozhodli je ocenit za toto úsílí a věnovat jim speciální den. Den soukromého podnikání se uskuteční v 25 zemích po celém světě. Věříme, že se nám povede zavést tradici, kdy budeme soukromé podnikání oslavovat vždy druhé úterý v říjnu,“

A kde je ta absurdita ?  No, to stačí kouknout do kalendáře. Na 11 října na "Den soukromého podnikání". Kdo že to má svátek ?

Vyhlásit "Dnem Soukromého podnikání"  na svátek člověka, pro kterého jsou malé a střední podniky cituji : 

Malé a střední podniky – to jsouklišé a kecy. My potřebujeme podporovat velký průmysl, který tu má tradici

který v malých podnikattelích vidí jen zloděje okrádající stát a společnost (viz reklamy na EET)  a který v podstatě aktivně orchestruje jejich likvidaci ?  Kruci... to jsou ale paradoxy. To by nevymyslel ani zdrogovaný, nebo někdo kdo vylízal ropuchy z celého rybníka.

 

Poznámka: Vylízat ropuchy se vztahuje k nové vlně toxikomanie spočívající v tom že se lidé sjíždí jedovatými sekrety žab.

Autor: Martin Prášek | úterý 11.10.2016 16:45 | karma článku: 23,10 | přečteno: 586x