Kozatentát: Rychlostní rekord České justice

Na císařpána chystají atentát ! Eh pardon, to se mi připletlo z půvabné pohádky  Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni. Ale vraťme se z roztomilého pohádkova do absurdistánu České kotliny.

Na prezidenta ČR spáchali v pátek  kozatentát.  Ukrajinští fašisti,  banderovci a vrazi z wallstreetu vedených imperialisty z NATO  použily dálkově řízenou dvojici holých koz tak zákeřným způsobem, že se v kuloárech hovoří něco o povolení svěračů. Odborníci se dodnes přou, byla li to zbrań chemická, biologická, nebo hromadného ničení.  Samozřejmě  slečnu zbraňonosičku zatkli.

Kdokoliv, kdo měl co dočinění s českou just ice  ví, že dokáže být opravdu pomalá jako ten ledovec. A stejně rozvážná a spravedlivá, drtíce svým čelem cokoliv bez ohledu na zákony a na právo. Soudní procesy trvající roky v tom nejlepším případě, pomalost, zmatečnost a kdoví co.

Firmy díky tomu přicházejí o miliardy. Tátové přicházejí o možnost vídat své děti. Živnostníci o své živobytí.  Lidé končí na ulicích, zbaveni veškerého majetku. A také veškeré naděje a iluze o tom, kde vlastně žijí, když se účinně a rychle nedomohou svých práv. A to vše díky závratné rychlosti naší justice, kterou mnohdy "předjede" i šnek kvadruplegik, který je ještě zmrzlý na kost.

A teď nějaká potrhlá aktivistka  vyvalí na prezidenta kozy. A pic kozu do vozu! Je usvědčena a odsouzena za DVA DNY a to prosím ještě o víkendu. V poměrech naší justice jest to rychlost WARP 10,5 což je kalup, ze kterého by si cvrnknul do textilu  i Vulkánce Spock, navzdory své chladné logice.

A s toho plyne poučení, milé děti. Chcete mít v Čechách rychlý  soudní proces, SKOČTE NAZÍ NA ZEMANA.

A VY - vy všichni, kteří máte s pomalostí české justice problém. Co takhle, bude li to ještě po druhém kole  aktuální, vzít si umělý kozy, najmout striptérky  a jít  za zrychlení justice demonstrovat? Samozřejmě, že  na hrad...

Autor: Martin Prášek | pondělí 15.1.2018 7:57 | karma článku: 27,94 | přečteno: 1117x