Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

enrique

15. 9. 2010 15:01
Razisti

Je tady docela prima otevřená debata,ale zapomínáte na hot line,co má Tancoš z N.Boru Obamovi na stůl.Až mu cinkne,jste v prd....li.

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

9. 9. 2010 20:20
To je na palici...

... Do své chaty položíte železa, zloděj do nich šlápne a vás zavřou. Tři chlapíci vás na ulici chtějí okrást nebo jen tak pro zábavu zmlátit, vy jednoho bodnete rybičkou a máte průser. Neplatíte inkaso a máte po ptákách, ale sousedovi se za to samé nic nestane. Cikánku v marketu přistihnou jak krade, ale novinář, který napíše, že Romka kradla, je rasista. Kradl snad eskymák ? Jsou etnikum ? Jsou. Jsou to Romové ? Jsou. Tak o co tady v tom pos.aným státě proboha jde ??? Může mi to už konečně nějaký "advokát" Romů bez toho, aniž by mě okřikl za rasismus,VYSVĚTLIT ?  ;-O

0 0
možnosti
JC

Jarcho

9. 9. 2010 8:14
Ke každé popelnici postavíme policajta,

ať může postřílet ty, co se v ní přehrabují a kradou z ní odpadky!

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.nesmeje@seznam.cz

9. 9. 2010 8:33
Re: Ke každé popelnici postavíme policajta,

Ke každé popelnici asi ne, ale v případě loupeživé tlupy nepřizpůsobivých parazitů, která přeleze plot a začne napadat ochranku asi jiné řešení není. U popelnic bych nestřílel, nevíte, zda to nebude hodnoceno nějak podobně jako v lesním zákoně. Tam je vyloženě napsáno, že u krmelců se vysoká střílet nesmí. Je to hnus, co je v naší krásné zemi možné, když se ke kormidlu dostanou socanští multikulti pomatenci.

0 0
možnosti
PK

pavel kula

9. 9. 2010 7:52
A to se policajti pohoršují,

že dostali manuál jak se chovat na vycházce :-)  Máte karmu

0 0
možnosti
VC

vena65

9. 9. 2010 7:07
Karma

Ale to nám nepomůže. Asi bude třeba zastřelit každého zloděje i s vědomím, že za to půjdeme sedět. Oni pak začnou chodit krást k těm, kteří hlásají, že s grázly se má zacházet humánně, protože tam jim nic nebude hrozit.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

9. 9. 2010 7:24
Re: Karma

osobne bych byl pro rozdeleni majetku na dve skupiny - majetek, co patri hodnym, multikulturnim, socialne smyslejicim spoluobcanum, kteri maji pro obcasny projev kulturnich odlisnosti pochopeni a rozhodne by za neco takoveho nikomu neublizovali, a na druhe strane majetek osklivych, zlych diskriminantu, co svuj majetek povazuji za radove hodnotnejsi, nez zdravi ci zivot drbana, ktery tento majetek hodla odcizit. kazdy by se mohl rozhodnout, k jake skupine se priradi, podle toho oznacit svuj majetek, napriklad nalepkou s bilou a cernou potravickou drzicimi se za ruce, pripadne cedulkou s namirenym glockem, a razem  by bylo jasno ... drbani by vedeli, kde mohou beztrestne krast, lidem z prvni skupiny by to jiste nevadilo, no a kdyby nahodou nekdy nejaky mene chapavy etnik sahl na majetek z te druhe skupiny, muze si alespon predem prohlednout, co ho ceka ...

pro mene chapave a vice multikulturni: KRAST SE NEMA.

0 0
možnosti
K

kevinbb

9. 9. 2010 0:10
Musim se

priznat, ze pokud me u baraku preleze zed nejaci zlodeji tak budu strilet bez vyzvani a nejen abych je jen zranil nebo postrasil.

A na to by mel mit kazdy slusny obcan pravo a ne davat pravo kriminalnikum. A musim rict, ze jsme se vubec nepoucili z drivejska a klidne to ted napisu, komunisti byli v tomhle bez chyby a to vubec nemyslim politicke a jine oponenty, ale opravdicke kriminalniky.

Clovek se nemusel bat chodit do parku a nebo po ulici. Za to ted, to je dzungle ktera bude trvat tak dlouho az konecne nasi zakonodarci pochopi a hlavne se pouci z minula a zacne kriminalniky opravdu trestat a bez vyjimky!

0 0
možnosti
ZM

Zden M.

8. 9. 2010 23:11
svět je vzhůru nohama a ještě naruby

Hlídači mají místo hlídání dělat strašáky do zelí, to ještě nevíte? Normálně se tam postaví a stojí, ani nedutají. Popřípadě dělají hrabavým vrabčákům stín anebo slouží jako cíl k nácviku jejich náletů a klování. Ale pozor, bránit se nesmí! To by bylo porušení pravidel fair play = nás hodně, ty sám. A když se přeci jen brání, co pak s ním? Spálit. A vrabčáci? Dostanou zrní a zlaté bidlo.

Ano, je to tady už notně "f phérdeli, pane hrábě". Na to se nedá nic říct. Pak se všichni diví, že kolemjdoucí jen přihlížejí, když je někdo někde napaden. Bodejť by se nedívali. Vlastně i dívat se je nebezpečné. A kdyby, nedej Bože, někdo pomohl, skončil by za mřížema: "My tě naučíme, konat dobré skutky!"

;-(

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

8. 9. 2010 22:55
Každý to ví,

dokonce to zatím smíme i napsat (bez toho, aby vás nějaký Kocáb držel 8 hodin na úřadě a vysvětloval "agendu"). Obávám se ale, že to je asi všechno, co s tím lze momentálně v tomto státě dělat. Nakonec se může stát, že bude stát slovo proti slovu a 4, byť třeba recidivisté, budou proti jednomu dosud bezúhonnému v "argumentační přesile". Lze spoléhat jenom na jejich nízký intelekt a nedostatky v logickém myšlení a že to dostane na stůl rozumný vyšetřovatel. Dovolím si pouze podotknout, že ta vazba může nakonec sloužit i k dočasné ochraně střelce. Tento typ zlodějů totiž mívá spoustu příbuzných a sklon ke "kolektivní férovce".

0 0
možnosti

Dr No

8. 9. 2010 21:50
V jednání hlídače vidím jedinou etickou chybu

že čtyři zloději zřejmě odešli po svých. V zásobníku pistole bývá obvykle šest a více nábojů ....

0 0
možnosti
IB

isabell

8. 9. 2010 22:10
Re: V jednání hlídače vidím jedinou etickou chybu

Prostě slušňák se svědomím :-/

0 0
možnosti
TVE

tučňák v exilu

8. 9. 2010 21:46
Bůh stvořil lidi silné a slabé...

Samuel Colt tento rozdíl odstranil ;-)

0 0
možnosti