Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prášku dovolím si citaci z dnešního článku v tomto plátku

Ukrajinská armáda kvůli tomu na jeden den pozastavila bojové operace proti proruským separatistům.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/na-miste-padu-malajsijskeho-letadla-muze-byt-jeste-80-mrtvych-tel-p8n-/zahranicni.aspx?c=A140731_070904_zahranicni_js#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

.

Tedy z této věty vyplývá, že jednoznačně vyšetřování, že ta hůl je v rukou ukrajinských fašistů.;-D Váš blog víceméně rozcupovali tedy vaši soukmenovci.  A jen tak mimochodem SU 25 má verzi s dostupem  do 10.000 a rychlostí 1.000 km/h. Nelze tedy ani vyloučit, že civila sundalo Sučko z palubních zbraní. Už i tato hypotéza objevila a podkladem pro ni prý byly výsledky ohlední trosek a to, že při zásahu  raketou by se B777 proměnil v ohnivou kouli, což se nestalo. Letadlo bylo nejspíše zničena dekompresí a aerodynamickými silami, což by odpovídalo použití palubního kanonu Ten je lehký a pokud se dostane na dostřel tak velice účinný  a obrana proti němu prakticky není.

2 3
možnosti

A25d97a92m 63S77t73a34v91a

31. 7. 2014 18:16

"jaká že je sprominutím svině prezidnet Ukrajiny ...": Autore, to jste se skutečně takové výrazy dočetl, nebo jste si oprávněnou a logickou kritiku prezidenta Porošenka přeložil k obrazu svému?

4 1
možnosti

On je autor poněkud svérázný. Lidi s jiným názorem označuje za blbce. Prostě demokrat, jak vyšitej.

Nedávno tady tvrdil, že granáty, které dopadly na ruské území z Ukrajiny a zabily tam dva lidi, si Rusové vystřelili sami, aby měli záminku napadnout Ukrajinu.

9 0
možnosti

Děkuji autore, nemusím psát blog, napsal jste ho za mně R^R^R^

5 5
možnosti
Foto

To se tedy máte čím chlubit:-):-)

5 4
možnosti

Nějak zapadla včerejší zpráva, kde si Kyjev stěžoval, že mu dezertovalo 20 000 policistů. Že by  z loajality k současnému režimu, který Vám tak vyhovuje?

http://zpravy.idnes.cz/ukrajina-donbas-policiste-dezerce-avakov-fp9-/zahranicni.aspx?c=A140729_121601_zahranicni_aha#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

5 2
možnosti

Co to má společného s tématem ? O problémech na Ukrajině víme, tedy normální lidi ví. Jen nechte tyto problémy řešit Ukrajinu a né Putina.....

3 5
možnosti

pane Prášku máte naprostou pravdu R^V , ti lidi co píši pitomosti jsou totiž pitomečci ..;-D

3 5
možnosti
Foto

No od Vás to zrovna sedí:-)

1 2
možnosti

Konecne mi nekdo vysvetlil, jaka je ta vladnouci ukrajinska junta slusna ! A na Ukrajine je stale mnoho lidi, kteri to nechteji pochopit a ty musime nejlepe zabit.

Jen mi neni jasne, proc ti slusnaci svrhli demokraticky zvoleneho presidenta, zacali vyhrozovat ukrajinskym Rusum a pod hrozbou zbrani zmenili orientaci a pocet poslancu v parlamentu.

8 4
možnosti

Takhle jsem se dlouho nenasmál, protože takovou demagogii jsem dlouho nečetl. Letadlo spadlo na území ovládaném separatisty, takže oni vlastně měli přerušit boje. Oni vlastmě separatisti válčí mezi sebou. Já myslel, že ten kdo útočí je ukr. armáda. Co na tom, že jak informoval redaktor agentury AP, byly slyšet výbuchy ostřelováni 1km od místa dopadu letadla. Co na tom, že aby jste se někam dostal, musíte jet po cestách. Že jsou ty cesty pod palbou útočící ukr. armády, nevadí. Vžyť Porošenko sliboval, že zastavuje boje v okruhu 40 km. Rovněž ten blábol o předáni černých skříněk do Moskvy je úsměvný. Nejsou černé skříňky již několik dni ve VB? Prostě demagogie hadr.

11 2
možnosti

Ukrajinská armáda vytlačuje ruskou do Ruska ....A letadlo spadlo na nějaké jiné území, než separatisty ovládané. To i ty mezinárodní týmy, které jsou na místě lžou ?

2 6
možnosti

...uvědomte si,že asi tak50% čtenářů kteří se o uvedený problém zajímají tak vychází z informací pánů jako je Karas,Štětina a mnoha jíných...a kdo obzvláště pozorně sleduje inforamace tak najednou zjistí,že si mnohokráte protiřečí a pochopitelně v tom hledají úmysl a ke zprávám  přistupují rezervovaně a najednou zjišťují mnoho věcí které si protiřečí...jaký mám ale v tomto případě zaujmout postoj když mi naše sdělovací prostředky neustále vnucují svůj pohled s dávkou arogance od p.Fištejna a nějakých ukrajinských novinářek s nacionalistickým nádechm na věc a těmto je dán npř.v Čt velký prostor.....

3 1
možnosti

Z42d35e16n79a 20K22o95č33í

1. 8. 2014 11:08

Co řekl příslušník OBSE:

Projeli jsme Slavjanskem, projeli jsme první linií ukrajinského útoku řekněme, který se skládal z několika kusů obrněných vozidel, pokračovali směrem na Kramatorsk, kde jsme narazili na další linii ukrajinské armády, která nás už nenechala projet. Začala po nás střílet. Takže v té chvíli jsme se skutečně necítili dobře. Byli jsme propuštěni, byli jsme v zemi nikoho a nemohli jsme se nikam dostat. Několikrát jsme zkusili projet tou ukrajinskou linií směrem na Kramatorsk. Nepustili nás tam. Zkoušeli telefonicky zařídit volný průjezd přes Kyjev, k ničemu takovému nedošlo. Nakonec se podařilo, že jsme Kramatorsk v podstatě objeli po polní cestě. Jeli jsme po poli. Skutečně nebylo to  vůbec bezpečné. Takže nás zastavila ukrajinská armáda, od které jsme očekávali pomoc. !!!!!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...