Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Naprostý souhlas. Zašít do vepřových kůží a pohřbít v prasečích výkalech. Ale bohužel jsem si téměř jistý, že realita bude taková jako vždy. Těla těch tří zrůd budou pohřbena podle islámského ritu a budeme se tvářit, že tím dáváme těm "umírněným" najevo, jak je milujeme.:-/

0 0
možnosti
AF

Karma [>-]

Je zatraceně nutné přehodnotit náboženskou toleranci v Evropě R^

A toleranci jako takovou také. Časy se změnily a z naší tolerance a velkorysé vstřícnosti se stává sebevražedný nástroj.

 Hrnou se sem lidi, proto které život neznamená nic a postupně tady prosazují svou zvrácenou ideologii ve jménu své víry.

Jejich přístup a chování nás také uráží, tady máme svoji kulturu, tu budeme bránit.

2 0
možnosti
LJ

"Islám je vhodný pro soužití různých kultur a vyznání", tvrdí český muslimský předák předseda Ústředí muslimských obcí v České republice Muneeb Hassan Alrawi a já pokračuji - až do té doby než Evropu změníme podle sebe. Čím více bude muslimů tím dříve k tomu dojde. Za 200 let se Egypťané takto změnili, tady to bude trvat třikrát rychleji. Potom už pak bude jen jedna kultura v Evropě a to pouze muslimská. Umírněný muslim to je muslim, který toho chce dosáhnout plíživě a pomalu. Radikální muslim to chce co nejrychleji. Vážení jaký je v tom rozdíl ?

3 0
možnosti
VS

Toto píše šaria pro Česko: No není to samá mírumilovnost ? Agresivita z toho jenom čiší.

Svobodu praktikování islámské víry jako občanů ČR

Svobodu veřejného projevování své víry na veřejnosti, slovy, symboly a činy !!!

Vyzývání k islámu u muslimů i nemuslimů a zvyšování touhy lidí vstoupit do islámu

Při islamizaci společnosti zachovávat a rozvíjet to dobré, co naše česká kultura obsahuje v souladu s islámem. Postupné inspirování společnosti islámskými hodnotami

Dodržování zákonů naší (?) republiky, inspirování legislativy islámskými hodnotami ku prospěchu muslimů i nemuslimů

Džihád jako boj za vzdělávání a boj proti ztrátě islámských hodnot a proti asimilaci. Ale i džihád jako snahu o soužití muslimů v české společnosti.

Čtete mezi řádky, v tom jsou muslimové mistři - kluzcí jako hadi.

5 0
možnosti
KC

Jenže to bychom byli stejní jako ti, kteří překračují zákony cílové země. Podle mého názoru je třeba podstatně zpřísnit výběr těch, kterým bude povolen azyl. Za provinění trest a pokud byl čin zvláště krutý nebo opakovaný, vyhostit ze země. Dnešní evropské státy takovou přísnou imigrační politiku nemají a pak se diví, jak se militantní část přistěhovalců chová.

1 0
možnosti
JZ

Ale samotní přistěhovalci jsou právě většinou fajn, ti ještě ví, že utíkají za lepším. To až další generace.

1 0
možnosti
PS

Dobrý nápad. Sáhnout na to , na čem jim opravdu záleží, pak by si možná rozmysleli své hrůzné činy. Ode mě karma! Proč výsady pro ty, kteří tak nelidsky zabíjejí ostatní. Bohužel ,chybí nám demokraticky smýšlející politik s povahou p.Regana, aby se nebál konat.

3 0
možnosti
OP

Potrestat fanatika znesvěcením je především hloupé. Fanatik se poté pouze zapřisáhne k ještě hrůznějším činům. Jsou-li prostředky, má smysl s fanatikem ve vězení pracovat, hledat kořeny jeho fanatismu

0 5
možnosti
PS

Otázkou je, lze-li s fanatikem pracovat a hledat jeho kořeny. Skončí to propuštěním vraha za dobré chování? Je pro vás na místě úcta k pozůstalým a obětem, případné rizika nové trestné činnosti ? Pokud ve jménu allaha zabije chladnokrevně několik lidí, nemá podle mě smysl mluvit o jeho nápravě, pouze o trestu a izolaci od společnosti.Přetvářka ve jménu allaha je tak častá , až mi připadne, že by vám ve vězení odkýval cokoliv. Na pováženou by mohlo být, pokud by od islámu přešel dobrovolně k  jinému náboženství nebo se ho veřejně zřekl.

5 0
možnosti
JZ

Kazdu - dlouhe u se nepise s krouzkem, ale s carkou.

0 0
možnosti
JK

To mohl být jen překlep, Ty s tím, při Tvém způsobu psaní mít určitě problém nebudeš! S názorem pisatele blogu ale, až na malé detaily, souhlasím!

2 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...