Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P60e38t96r 36H58a67h46n

14. 7. 2014 19:21

Souhlasím s autorem. Navíc Ukrajinci nejsou na hlavu padlí, aby dali Putinovi dobrovolně takovou záminku k "ochraně vlastního území". Je to provokace a falešná záminka.

1 0
možnosti

I když jsem proti Putinovi, musím prostě uznat, že v současném incidentu je skutečně možné, že nějaký ukrajinský granát na ruské území zaletěl.

Jiná věc je, že konflikt řídí Rusko, takže by si zasloužilo více než pár granátů.

1 0
možnosti

Co bylo - bylo. Dnes je správný trend v rušení hranic a vytváření logické spolupráce podle zákonů logistiky.Tak to docela fungovalo mezi Ruskem i Ukrajinou po roce 1990. Donbas je konglomerát vzájemných služeb a výhodného zaměstnání. Když by se tato sporná oblast prohlásila za speciální průmyslovou zónu na obou stranách - vše by bylo vyřešeno.Spolupráce s EU je pro Ukrajinu poměrně nesmyslná,pokud se zde nevytvoří velmi závislá obilnice Evropy. A k této závislosti vše plně směřuje.Těžba břidlicového plynu je asi to poslední, co je zajímavé. Za pár let nikdo energetický plyn potřebovat nebude.Technologický vývoj jde úplně jiným směrem od centrálních zdrojů k místním.A umírání za nesmyslné ideály by mělo být vyhozeno na smetiště dějin ihned a to na obou stranách konfliktu.

1 0
možnosti

Hlavně, že z ničeho nic věříte Ždanovovi a Chruščovovi.

V té rusko-finské válce byl jiný problém, který udělal z SSSR agresora.

0 3
možnosti

Pane profesore, vy věříte všemu co píšou na wiki? 8-o

1 0
možnosti

Tak především bylo to jinak než píšete. V té Mainilie. Nejdřív musíte vyvrátit verzi, která je uvedena v ruské Wikipedii, a teprve pak vystartovat s nějakou vlastní.

A ta válka se těm Finům vůbec nevyplatila. Kdyby ta území byla vyměněna dohodou, tak by to stálo daleko méně lidských životů. A byl by klid.

0 6
možnosti

Bránit svou zem se nevyplatí?

5 0
možnosti

Taky mě to napadlo. Historie má tendenci se opakovat...

1 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 18,93
  • Průměrná čtenost 3047x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...