Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

MEGAKARMA ! Vynikající postřeh, vynikající angažovanost ve věci nominace skutečně hnusné sexistiské reklamy, vynikající článek. Jen další důkaz o neobjektivním, nevyváženém, nespravedlivém řádění hnusného ultrafeminismu v naší společnosti.

3 0
možnosti
Foto

Velice užitečný článek, dávám zaslouženou karmu. Avon se stává součástí feminacistického mediálního hnojometu kvůli svým ziskům a jak je vidět, neštítí se ničeho. Na pánské kosmetice se tolik nevydělává, tak proč nezatlačit na pilu a ženám kromě zkrášlení ještě nepřidat pocit chudinek, které je třeba bránit?

5 0
možnosti
JK

Ohledně sexistického prasátečka mě napadla strašlivá věc.

Řekněme, že mám květinářství. Uveřejním tu nejlacinější reklamu, na které bude nahá žena s choulostivými částmi zakrytými květinami a nějaký dvojsmyslný slogan. Pak se anonymně udám na sexistické prasátečko. To mě protáhne novinami a udělá mi publicitu. Já se jako oukropeček omluvím, ale publicitu budu mít pořád.

4 0
možnosti
DP

Dobrej plán, jděte do toho !;-D

1 0
možnosti
DP

Nenapadlo Vás, že formulace "proto jsme se rozhodly " může být jenom důsledkem neznalosti pravopisu ? ;-)

0 0
možnosti
MP

nenapadlo. protože v pravidlech soutěže je napsáno, že o nominacI rozhoduje moderátorka stránek.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím...je to pojaté sexisticky a jednostranně R^

0 0
možnosti
TH

Ano Avon se zabyva domacim nasilim na zenach. Tot vse. Na tom neni nic sexistickeho. Nekdo jiny se zase zabyva necim jinym. Treba ochranou lesu.

0 2
možnosti
MP

Je tedy v pořádku, když si v názvu uzurpuje CELE TEMA ale o mužích mluví JEN A POUZE jako o agresorech ? není právě toto onen sexizmus a stereotyp, který se rozhodlo sexistické prasátečko potírat ?

5 0
možnosti
Foto

H65a28n62a 36V75l77k92o61v10á

26. 9. 2016 14:28

Máte pravdu, že násilí v rodině nemusí nevyhnutelně směřovat pouze od muže k ženě, i když procentuálně asi muži vítězí na celé čáře ( stačí občas sledovat agresivitu, byť slovní, zdejších blogerů - bojovníků za mužská práva...). K vašemu návrhu bych se připojila. A s povděkem kvituji, že jste po sobě ty články začal číst.

2 1
možnosti
Foto

To je právě ten nesmyslný pohled - to co vidím v určité skupině obyvatel neznamená nutně že se stejně chovají i jinde, nebo že se jiní chovají jinak.

Právě naopak, to co si člověk dovolí ve své anonymní bublině na internetu je mnohdy výlevem emocí, které v soukromém životě musí potlačovat.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Nominováno R^ Takovéhle věci by se dít neměly.

Všechny tyhle reklamy o mužském násilí ve mě vyvolávají touhu někoho zmlátit ;-(

3 0
možnosti