Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Tak koukám, že pan Polický s svými znalostmi, rétorikou a chováním v diskusích velice přiblížil Hanákovi. Jeho omílání bludů o tzv. tolerantním islámu a absolutní ignorování veškerých negativních informaci o muslimech je až chorobné.

5 0
možnosti
Foto

I53v15o 65C19i35l67i37c32h

5. 4. 2015 18:14

Mimochodem, bude teď o Velikonocích nějaký islamistický teroristický útok anebo nebude? Skoro bych si vsadil na to, že bohužel bude ;-( Ale budu opravdu moc rád, když se v tomto zmýlím.

3 1
možnosti
Foto

I72v52o 59C16i95l43i80c24h

5. 4. 2015 18:31

Koukám, že pan Polický (soudím dle mínusu) si naopak nějaký ten teroristický útok islamistů přeje 8-o

PS: Jak Vy na mne, tak já na Vás ;-)

3 1
možnosti
TP

Dovolil bych si polemizovat s tím vyspělým obdobím islámu. Určitá vyspělost trvala vždy jen po tu dobu, po jakou byli muslimové schopni využívat výdobytků a vynálezů těch, které povraždili. Někdy to vydrželo delší dobu, jindy kratší, ale vždy to po nějaké době skončilo a muslimům zbyla jen dokonalost islámu, jehož poslání a vyznění v podstatě jakékoliv zdokonalování ducha znemožňuje.

10 2
možnosti
Foto

Pěkný odkaz na to, jak si to představují muslimové ve Švédsku:

https://www.youtube.com/watch?v=4JOuMY7UAP8

8 0
možnosti
Foto

Ano fanatici ničí památky. Mimochodem ty památky, které muslimové měli na svém území tisíc i více let a víc než tisíc let je před ničením chránili.

Doporučuji si zjistit jak se k památkám chovají jiné náboženství a jiné národy než Arabové.

Např. Vykopávky v Egyptě by o Evropanech mohly vyprávět. Památné místa Indiánů rovněž.

Stejně jako např. Kostely...zabrané komunisty.

Mohl byste dát odkazy na to prakticky denní ničení památek islámem?

Píšete nesmyslné hlouposti nic takového se neděje-pokud někdo ničí tak jsou to radikální fanatici-ne Islám jako celek.

1 10
možnosti
Foto

Ano pane Polický, holocaust prováděli radikální fanatici a ne nacisti jako celek.  To je stejná argumentace jako vaše.:-)

12 1
možnosti
MT

Za ucelem dostat Islam pod kontrolu je potreba predevsim razantne zlikvidovat multi-kulty (nase spoluobcany), neziskove organizace a jim podobné. Jinak dopadneme takto také, je to jen otazka casu.

<http://zpravy.idnes.cz/video-z-niceni-hatry-0lf-/zahranicni.aspx?c=A150405_074339_zahranicni_cen#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box>;

2 1
možnosti
KM

Kolik jste už "razantne zlikvidovat multi-kulty (nase spoluobcany), neziskove organizace a jim podobné", internetový tulčhubo? ;-D

0 3
možnosti
BD

Většina muslimů nejsou Arabové. Islám není církev ani náboženství.Jde o přístup k životu, zodpovědnost a toleranci. To,že minimum muslimů uvažuje militantně je smutné, ale jde o minimum. A neznám důvody, proč by nebylo možno žít dohromady s lidmi, kteří mají trošku odlišný pohled na svět a jsou tolerantní k ostatním. I křesťanství se bude velmi rychle měnit. Ostatně současný papež je dle proroctví v bibli papežem posledním.Bůh je přeci jen jeden a společný pro všechny.V

1 12
možnosti
MP

Prosím, kde je ta velká většina Muslimů, když  ta naprostá menšina řeže hlavy a ničí památky ?

7 1
možnosti
DK

Multikulturaliste jsou trojsti konove, kteri v noci tajne otevrou branu nepratelum. K jejich smule budou i oni sami zahubeni, ale dost mozna jsou natolik zdegenerovani, ze padnou radi.

13 1
možnosti
Foto

V celkou s vámi souhlasím, až na jednu věc.  Islám vzešel z pouště, z míst, kde je  Saudská arábie. Během sta let si islám podrobil Peršany a Maury, které donutil přijmout islám. Pokud mluvíme o kultuře Arabů a jejich umění, tak to bylo umění porobených národů, ale díky islámu se dál už nevyvíjelaR^.

15 1
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 4,59
  • Průměrná čtenost 3047x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...