Frkačka nebo ... sex - EU je to fuk.

Z důvodů ochrany dětí před riziky předčasně zahájeného sex životaje mnohde v EU stanovena hranice pro pohlavní styk na 14 let.Nejnovější směrnice EU vidí jako stejně nebezpečné - hraní na FRKAČKU a proto jej dovolí také až od 14.

Ne, opravdu jsem se nezbláznil.  O Eurobyrokratech z Brusele je známo, že občas vypustí krávovinu (případnější slovo na pí... by mi v blogu neoprošlo) až se s toho hory zelenají a zdravý rozum obrací v hrobě.  Nyní  od slavného "úhlu zakřivení banánů"  "kulatost jablek" a "zelenost okurek"   opět zabodovali.

Někdy si nelze nemyslet, že se Eurokrati v úřadech předhánějí, kdo z nich vymyslí větší....  Nejnovější směrnice  EU, která potichu vstoupila v platnost,  týkající se bezpečnosti hraček , udělala z pohledu unijního práva (které jsou povinni členové implementovat do svých právních systémů) z doposud běžných dětských her smrtelně nebezpečné a tudíž dětem bez dozoru zakázané  činnosti.

A tak v síti směrnice uvízla hračka "chytání rybiček", neboť by  nebohé děti mohly bez dozoru  vdechnout části. Nafukovací balonky jsou dle Eurobyrokratů povoleny až od 8 let kvůli témuž. A frkačky ? ty smí děti o samotě používat až od 14 let.

14 let je v řadě Evropských zemí takzvaným "age of consent", tedy věkem, kdy se pokládají jedinci za kompetentní a schopné rozhodovat o svém sexuálním životě. Je to pochopitelné, že zákonodárci chrání děti před riziky předčasně zahájené sexuality (co na tom, že v reálu ve 14 už řada dětí dávno kouří, chlastá a sexuálně žije)  Že riziko, že někdo mladší 14 let bez dozoru vdechne frkačku, je však dle EU stejně výrazné a významné a je potřeba jej eliminovat .... No comment  

Pikantní je to ve španělsku, kde je "age of consent" 13 let. Tam mohou děti od 13 let legálně o samnotě souložit, aby teprve ve 14 mohli o samotě i foukat do frkačky. Svět se v krafskou prdel obrací. A neměli by v tom  případě dle logiky EU nosit  chlapci v tomto věku povinně na  "své frkačce" také cedulku s varováním  pro případ felace -  "POZOR HROZI NEBEZPECI VDECHNUTI  " ?

Ano, můžete si parafrázovat   Nohavicovu píseň  "Jděte někam s EU já vam na ni seuru ", jenže:

Představme si situaci, že hyperaktivní soused (čti "udavačská kur... ehm tizána" ) uvidí Vašeho sedmiletého chlapečka nafukovat o samotě balonek, či 13 letou dceru foukat do frkačky a informuje sociálku. A protože jste jako rodiče dovolili, aby si vaše dítě bez dozoru hrálo s hračkami, které jsou celoevropsky označeny za nebezpečné, nakluše jakýsi Barenvernet (v našich podmínkách Marxtominstapo) - A už se jako rodiče vezete. Absurdní ? Neřekl bych.  Obávám se že tohle se blíží více realitě, než li fantazii.

S Bruselí v čele jdeme do pr... ano pr...esně tam...

 

PS: text nadpisu  z rýmovaného přeměněn na nerýmovaný  díky zásahu redakce

 

Autor: Martin Prášek | pondělí 22.6.2015 9:50 | karma článku: 28,48 | přečteno: 1173x