Frau Merkel - Pomsta Ruska za Lenina ?

První světová válka vrcholila. Tehdy, v roce 1917 Německo zaplatilo vyzvědače, profesionálního revolucionáře, jakéhosi příznivce pofiderního politiského směru zvaného Marxizmus - aby šel do Ruska organizovat revoluci.

A nepokoji vzešlými z revoluce omezil a zničil bojeschopnost Ruské armády. Oním vyzvědačem byl nám již nechvalně  známý Vladimír Iljič  Uljanov, řečený Lenin, kteréhožto za to  ať již z vděčnosti nebo z pomsty či pro výstrahu generacím příštím Rusové stále  chovají v Moskvě vycpaného v Mauzoleu.

Nyní je již téměř 100 let od těchto událostí a jak se tak koukáme do historie, je vidět že  špion Lenin odvedl v Rusku dokonalou práci. To co vyprodukoval on a jeho pohrobci . Gulagy, vraždy, hladomory a rozvrat... A kolik okolních zemí  stáhli do téhož. Úctyhodný výkon na jednoho lysého syfilika...

Ale nyní, zřejmě nadešel čas pomsty.  Frau Merkel, německá kancléřka je zcela zjevně placená z Ruska. Její politika s uprchlíky a stav, do kterého Německo dostala, se již začíná blížit pověstnému bordelu v době velké říjnové revoluce v listopaduu. Škoda jen,  že v Německu nemůže  frau Merkel nařídit i výstřel  z Bizmarka (místo Aurory), neboť ten jest potopen.

Stačí si přečíst pár článků "ve špíglu", aby člověk pochopil na pokraji jakého chaosu Německo leží. Namátkou si stěžují spolkoví ministři vnitra: "Otevřela hranice a nechala nás v tom" (Merklová)

Je jisté že prohlášení Frau Merkel o tom že příjme 800 000 uprchlíků akcelerovalo celou migrační vlnu. Její nohsledi ji za to vynášejí do nebe , a zatím  ...

cituji z článků spieglu:

Podle německého velvaslanectví v Kábulu, vydala Afghánská vláda v poslední době až MILION cestovních pasů. Kdo je dostal, či dostane, nevíme. Umožnují ale emigrovat do Evropy.

Sitace v Německu se blíží chaosu. Ministřri vnitra, odpovědní za protikrizová opatření jsou bezradní. Stěžují si (na čtvrtečním a pátečním jednání), že spolková vláda imigranty prakticky zve, prohlášeními jako bylo to prohlášení kancléřka Merklové o tom, že Německo přijme “všechny uprchlíky ze Syrie” a že přijme až 800.000 uprchlíků.

Pouze dva spolkové státy napočítali volnou kapacitu pro nejvýše 850 uprchlíků.14 spolkových zemí hlásí obsazeno.

 I velitelství Budeswehru vidí situaci jako dramatickou.  Dostali jako armáda  nařízeno ubytovat 16 tisíc uprchlíků ale tolik míst a v takových místech, kde jsou zapotřebí, armáda nemá.

Spolkové státy si stěžují, že k nim bez ohlášení jezdí vlaky s uprchlíky

 Pomoc uprchlíkům je vykonávaná ad hoc, není koncepce, nefungují systémy krizového řízení a chybí sociální pracovníci.

A tak dále.

Frau Merkel zatopila Německu na pořádné problémy.A teď uzavřením hranic tento problém rozptýlila do ostatních "nárazníkových" zemí, podstatně méně bohatých než Německo.  Rozvrat v Německu je na spadnutí a v ostatních zemích otázkou času.

Nikdo mě nepřesvědčí, že Merklová není tajnými fondy placena Ruskem. Vyslání velkosabotéra Lenina Německem do Ruska  bylo teď Německu konečně vráceno. Vivat Putin.

Disclaimer: Cílem tohoto článku není šířit rasizmus ani xenofobii ani nenávist ke komukoliv. jen se vtipným způsobem dotýká jisté historické paralery.

 

Autor: Martin Prášek | pondělí 14.9.2015 13:13 | karma článku: 32,18 | přečteno: 1514x