Do každé dědiny aspoň jednu vraždu ze cti

„Očekávám smrt, ale jsem ještě tak mladá,“ stálo v poslední zprávě, kterou přes aplikaci What´s up. zaslala německému novináři Krügerovi těhotná 19 letá Kurdka. Měla se totiž stát svobodnou matkou.

A to se  v rodinách kde vládne  zvrácené Arabské  pojetí cti neodpouští. A to i tehdy když před Islámem rodina zdrhne do Evropy.  Otřesný - a zřejmě  NE OJEDINĚLÝ příběh popsal server novinky.cz 

Osud ke Kurdce Roktsaně nebyl kdovíjak milosrdný.  Na začátku války v sýrii byla odchycena vojáky hodného mírotvůrce a legitimního představitele Sýrie - Asada a znásilňována tak dlouho dokut ji rodina nevyplatila.   

„Má rodina mě od té doby považuje za nečistou. Matka i bratři mi od té doby opakovali, že si zasloužím zemřít,“ (zdroj: novinky.cz)

svěřila se dívka německému publicistovi. Ani další osud po přesídlení do Německa nebyl růžový. Rodina i když už nebyla pod sociálním tlakem Syrské společnosti - kde je to normální - ale ve svobodné a liberální Evropě - se k ní chovala ještě hůře. Pokus o postavení se na nohy , známost s Arabským klukem, který jí stihl otěhotnět,  svatba , kterou další Arabská rodina ženicha nepovolila... 

A pak už jen zoufalství strach a čekání na smrt.  To jsou ty morální hodnoty, které k nám proudí s utečenci z Arabských zemí.

Poté co Roktsanu nikdo několik dní neviděl, zalarmoval publicista Krüger do domu její rodiny policii. Rokstanino tělo s mnohočetnými bodnými ranami leželo v mělkém hrobě na zahradě domu její rodiny.  Po vrazích se pátrá...

 

Jen bych se zeptal sluníčkářů: Není vám tý mladý holky prostě líto ? A není vám ze seebe špatně ? Vždyď se zatím naplňují veškeré obavy, které ještě před časem byly právě Vámi - sluníčkáři označovány za rasistické a xenofobní.

A tak těm  "nacistickým xenorasistům"  vyšla  mimojiné předpověď, že sem imigranti zatáhnou svoji válku respektive o Evropu rozšíří svoje bojiště válek které vedou doma, viz střety jednotlivých etnických skupin v uprchlických táborech, že sem zavedou svoje neevropské a s naší společností nekompatibilní vnímání práva a morálky atd atd, jen pouhý výčet toho v čem se naše "sluníčka sedmikulturní" mýlila by vydal na dlouhý elaborát.    

A mimochodem -  lidé , kteří do Evropy zavádí takovéto zvrácené pojetí "cti"  patří VYMÝTIT, přinejmenším z Evropy.

 

PS: Aby nikdo nemohl dezinterpretovat: "vymýtit"  není myšleno na rasu národ(nost) náboženství politický směr atd, ale na  pseudolidi, ochotné kvůli jakési pseudocti zabít i vlastní dítě.

Autor: Martin Prášek | středa 7.10.2015 20:25 | karma článku: 38,72 | přečteno: 1428x