Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Pane Prášku, jedno speciální video pro Vás, tentokráte pohřbu dítěte z Kondrašovky z 5.7. http://www.youtube.com/watch?=BCPD1qevFMw&feature=youtu.be                           "Určitě se jedná o fake rusofilů a ukrajinobijců, ty lidi v tom videu si zaplatili proruští separatisté a Putin, dítě v rakvi je figurína" :-(   Podle mne ODPORNÁ GENOCIDA!!!

2 4
možnosti
LN

.nikdo tu netvrdí že nejsou mrtví civilisté...nikdo nezpochybňuje ani to že zahynyly děti....ale jen vy se v tom rochníte ..a snažíte se tady sama sebe přesvědčit...že ukrajinská armáda podřezává děti jako na jatkách...běžte s tím už do háje....

4 0
možnosti
MR

nebudu originalni a otisknu jednoho diskutera na idnes.

Leovanek Stejně jezajímavé, že tygra zkrotí, ptákům cestu ukáže, amforu vyloví, zemi v žigulíkunapříč přejede, obrovskou štiku z řeky vytáhne... ale pak přijde specialistapřes čokoládové bonbóny a natrhne mu prwdel -

a tak ted panikari. takovy Vyvadil a jini uz se tesili v budoucnu  na nejake korytko, a ted Voloda stahnul obe pulky;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JN

Už mě se.... Nebýt západních zemí, NATO a EU máme tu jasnou diktaturu Oligarchů jako byla do teď na Ukrajině. Politické vraždy, nesvoboda a za vaše kydy proti režimu by bezpečnost vysledovala vaše IP adresy, zablokovala a do týdne předešlo předvolání k soudu, kde trest by byl od podmínky až po 10ti leté vězení. Takže mě neštvěte uřvaný  děti. Omlouvám, ale je třeba říkat to na rovinu !

0 4
možnosti
JH

Myslela jsem si, že jste chytrý kluk, ale asi se mýlím. Jaký je rozdíl mezi oligarchy na východě a oligarchy na západě - jaký je rozdíl v industriálních monopolech a lobby, která funguje po celém světě? Korporátní zájmy ovlivňují celý svět.

3 3
možnosti

Co mně týče jako kremrole, tak moje maličkost se při hodnocení událostí spokojuje s dvěma fakty: soudním zákazem demonstrací na Majdanu, oděským masakrem motorovou pilou, a hned mám úplně jasno, jak kdo v tom lítá.

Kdyby hloupost nadnášela, tak se EU vznáší jako holubička.

To by ještě nevadilo, ale EUholubička ještě navíc volá, tady orel, tady orel. Putine, spolknu tě jak malinu.

4 1
možnosti
AS

ja se divim, ze si s kremlofilama jeste vubec nekdo lame hlavu, vzdyt jsou to ti nejvetsi zradci a srabaci u nas, vsak na ne jednou dojde, bozi mlyny totiz opravdu casto melou ;-)

10 2
možnosti
JH

Rusofil, kremlofil, jaký ještě fil Vás napadá? Osobně se nepovažuji za "fila". Rusofob, kremlofob, vy se považujete za "foba"? Stejně tak bychom se nato mohli dívat i opačně. To je ale zvláštní "móda" považovat lidi, kteří se vyjadřují k občanské válce na Ukrajině za "obdivovatele Ruska".

1 1
možnosti
LM

L98i50b32o16r 42M20a16l39ý

7. 7. 2014 11:30

Pane Prášku, pokud vím, tak ČT nám nesdělila, že byli velké stávky po celém světě proti agresivní politice USA nebo proti úsporným opatřením vlád ve státech EU.Konkrétně třeba milion lidí 22.3.2014 ve Španělsku na náměstí nebo 16.5. 2014 demonstrace ,,Americké jaro" ve Washigtonu před Bílým domem, kde bylo dokonce přerušené online internertové vysílání Googlem. Další demonstrace byly v Itálii, v Belgii i v Německu. Žádné tyto demonstrace ČT neodvysílal, tak proč bych měl dnes věřit ČT, která vysílá přesně to, co tady píšete. Lžete Vy, ČT i naši politici, ale nechápu proč. Buď nepoužíváte obyčejný lidský rozum nebo jste placen jako agent západní politiky. Proč bych měl věřit fašistickému režimu převlečenému za demokratický z důvodů ničení střední vrstvy a konkurence, což je monopolismus nadnárodních korporací a majitelé těchto korporací začínají řídit politiku v celé západní ekonomice včetně té naší v ČR panem Babišem.

9 4
možnosti
JH

Polopravdy, lži, falešné zprávy a propaganda se šíří nejen z jedné strany, ale i z druhé. Obě strany se snaží o svoji pravdu a propagandu. Jak víte, že stránka http://www.stopfake.org/en/ není fake? Ať už je obrázek dívky  nebo ne, po jeho prohlédnutí je těžké si představit, že pokud někdo přejede člověka, má zranění a rány, které jsou k vidění na fotografii. Odpovídá to spíše zraněním po výbuchu, ranám způsobených střepinami z granátů. Viz o dívce zde http://www.denik.cz/ze_sveta/slavjansk-je-v-kriticke-sitaci-nema-vodu-proud-ani-plyn-20140610.html.

6 6
možnosti
Foto

Vy ráčíte míti formální vzdělání v této oblasti? Nebo snad osobní a přímou zkušenost se srovnáváním zranění po autonehodě a výbuchu granátu, že jste tak nezvratně přesvědčená o původu zranění? Valná většina lidí by totiž ten rozdíl nebyla schopná rozeznat

4 1
možnosti
JH

Chápu,že jste chtěl přijít s něčím šokujícím, ale lži a propaganda fungují v tomto konfliktu oboustranně, a tak Váš článek působí spíš kremlofobně. mimochodem,každý kdo nevěří oficiální masáži ještě nutně nemusí být rusofil...

7 4
možnosti
ZB

Karma.Místní rusufilové a ukrajinobijci si naivně myslí, že svými blogy "bojují" proti té "obludné fašistické a bolševické" EU, kde všichni tak hodně trpíme....rozeštvávat lidi proti sobě,to je přesně to co ruská propaganda chce a u nás se jí to dost dobře daří.Bohužel.

10 7
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...