Babišu, KDE JSI ty srabe ????

Sleduji právě  tiskovou konferenci po jednání vlády. Samozřejmě. Zpřísňujeme, utahujeme šroub, zakazujeme a málem už i posíláme Prsťáky do ulic (V vědí).  

A mezi prohlášeními o tom,  kterým živnostem a kterým lidem hodíme do jejich  už tak pochroumaných byznysů  a ŽIVOTŮ vidle,   jak na stříbrném podnosu, jak pěstistovka na schodech záložny a jak lejno na oltáři září to, co tam chybí.

Chybí tam totiž jeden člověk a tím je právě  PREMIÉR. Právě on by měl tak závažná omezení vyhlašovat, právě on by měl odpovídat na otázky. Právě ON je  totiž zodpovědný !

Ale co máme tady ? Devastační opatření vyhlašují multiministr Havlíček. A ministr zdravotnictví, Prymula, zdiskreditovaný tím, jak příkladně dodržoval svávlastní omezení, a  který je díky tomu  de facto v demisi. "Premiérský" pultík  před kamerami je prázdný Mrzí mě, že to musím takhle napsat,  ale náš #PremierJeSrab. Zalezl jak krysa do díry.

PS: po rouškovém extempore pana Prymuly,  přišly  Opráski sčeskí historje   s opravdu GENIÁLNÍM  komixem. Doktor Smrt je přistižen v noci v hospodě a aby se tohle faux-pas neopakovalo,  tak pro jistotu vyhlásí  zákaz vycházení "pro fšecky a nafurt". On se autor trefil opravdu geniálně. Ale je ještě hůř.  Oni si totiž PAPALÁŠI DALI ZE ZÁKAZU NOČNÍHO VYCHÁZENÍ  VYJÍMKU. Takže luxusní pajzly pro poslance a jiné vládní papaláše budou moci nadále vařit i v noci.

Autor: Martin Prášek | pondělí 26.10.2020 22:30 | karma článku: 28,89 | přečteno: 1013x