Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k tomu, že se pan Cemper hlásí k homosexualitě, tak ho asi problém obřezané milenky netrápí...

0 0
možnosti

..u ,mne karma....a třeba budete i vyznamenán podání TO...

0 0
možnosti
Foto

A co říkáte pane autore na mužskou obřízku praktikovanou nejen u muslimů, ale i u židů?

0 3
možnosti
Foto

..mužskou obřízku nemůžete s tou ženskou srovnávat ani náhodou. Nikoho nemrzačí a zpravidla bývá prospěšná i z hygienických důvodů...

4 0
možnosti

Musím říci, že jsem si početl - navzdory mému názoru, že komunikaci s lidmi typu pan Cemper považuji za zcela zbytečnou, píšete velmi čtivě.

Jinak pana Cempera násilí tohoto typu může oprávněně nechat chladným, po jeho sexuálním vyznáním (přišel s tím on, tudíž to považuji za věc veřejnou) by přišel na řadu o dost dříve než ženy

4 0
možnosti

Ještě dodám, že zrovna tento projev islámského fanatismu považuji za pomluvu jim nepřátelských jiných islamistů - tento zvyk je africká záležitost a s příchodem islámu někde vymizel a někde přetrval - rozhodně nebyl araby vynalezen ani implementován do islámu - což nemění nic na mém názoru na imigraci a pana Cempera

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že pan Cemper poštěváček nikdy neviděl a ani neví, co to je. Víme proč.

16 0
možnosti

docela jste mě pobavil - to Vaše konstatování "víme proč" je jak z televizního zpravodajství, už jen chybí dodat "byli jsme u toho" R^;-D

0 0
možnosti

díky za váš článek, na místní sluníčkové poměry až nehorázně věcný a zbavený tzv. politicky korektních eufemismů - - R^

11 0
možnosti

Islamisté tuto zprávu podle nových zpráv dementovali a tvrdí, že se jedná o fámu.

0 0
možnosti
Foto

J88a36k74u22b 37R55o53t36h

25. 7. 2014 9:49

Karma a dodávám - obvyklým argumentem islamofilů (a především našich poblouzněných konvertitek) je ten, že ženská obřízka nemá s islámem nic společného a jde jen o pozůstatek kmenových zvyklostí z hloubi černé Afriky. Snad si teď za to dají facku.:-/ Leda že by ISIL vedli a tvořili nějací Hutuové, Hererové či jiní Zulukafři.;-D

12 0
možnosti

Pane Roth, ženská obřízka , ač je to opravdu zločinná věc, histoticky opravdu nemá nic společného s islámem. Je to zvyk některých afrických kmenů různého vyznání ( vyznání přišlo až po zvyklosti, ne naopak). Pokud to opravdu nějaký človíček v Iráku nařídil, tak je pravděpodobně etnicky navázaný na oblast, kde je věc obvyklá.

Nebo v ní nějakou dobu pobýval. Oni pánové z ISIL na mě nepůsobí jako frekventanti fakulty etnografie.

S fanatiky je to těžké. Zbývá jen doufat, že věc se stane neproveditelnou, protože manželé a otcové dívek a žen to nedovolí, i když je otázne v prosté společnosti beze zbraní, co přesně zmůžou a jakou hodnotu pro ně ženy mají. Problém se ženskou obřízkou vidím spíše v provedení aktu, kdy jsou hygienické poměry mizerné , narkóza neexistující a dívky často  podlehnou infekci a traumatu. Sexuální vyžití bych do toho netahala. Ve většině světa jsou manželství domlouvána rodiči, i u neobřezaných žen to s " užíváním" nic slavného nebude. I v Evropě se o ženské sexualitě začalo mluvit poměrně nadávno - v šedesátých letech, když se antikoncepce ( alespoň na západ od nás) stala přístupnou. A to se dnes ozývají různé hlasy alternativců, kteří by nejraději HA zakázali - nuž potěš Pánbůh .

Paradoxně , situace žen byla na Blízkém Východě a v severní Africe daleko lepší za diktátorů svržených arabským jarem, než je teď. To je smutný fakt.

2 2
možnosti

Myslíte si, že komunikovat s panem Cemperem má smysl? Někteří lidé prostě chtějí pouze buď kalit vodu, nebo jít proti proudu, nebo vypadat intelektuálně a hledat hodnoty tam, kde jiní vidí úpadek, nebo třeba způsobovat rozbroje. S takovými lidmi nemá cenu komunikovat, protože jim nejde o podstatu věci, ale pouze o to, aby jakýkoli výrok mohli převrátit ve své tvrzení. Řeknete "černý" a je to špatně, protože jste měl řící "bílý", řeknete "bílý" a je to špatně, protože jste měl říci "černý". S takovými lidmi skutečně nemá cenu komunikovat na jiné téma než na to, že vlak do Kralup nad Vltavou odjíží v 15:41, že z Davle do Kamenného Přívozu se jde po červené značce nebo že Leoš Janáček se narodil v roce 1854, tedy o strohých faktech.

24 0
možnosti

Jiný příklad: Měl jsem dva spolužáky, nazvěme je třeba Milan a Karel, přestože se ve skutečnosti jmenovali jinak.

Milan Karla z nějakého záhadného a všem neznámého důvodu nenáviděl, přestože ta nenávist byla naprosto nepodložená, nezapříčiněná a vycucaná z prstu. Dělal mu peklo ze života a komentoval vše, co Karel udělal. Jednou se Karel v hodině češtiny v souvislosti s probíraným tématem zmínil, že čte tu a tu knihu. Milan si počkal na přestávku a pak se do Karla pustil a  prohlásil, že je to blbost a ať to Karel odloží a nedočte. Karel řekl, že on si ji přečte až do konce. Milan zase na to, že je to kravina. Karel řekl: "Já si ji přečtu až do konce, a pokud se to tobě zdá hloupost, tak tě nenutím to číst."

A z téhle věty Milan udělal aféru. "Tak von by mě snad ještě chtěl nutit to číst, nebo co? Já taky nikoho nenutím číst knížky, který je líběj mně, a ani by mě nenapadlo to zdůrazňovat, protože to považuju za samozřejmost."

Má to cenu s takovými lidmi komunikovat? Milan jasně vytrhl Karlovu větu z kontextu a navíc předtím Karla k jejímu vyřčení doslova dokopal svou vlastní neomaleností a svým vlastním komentováním Karlovy soukromé věci. Ale komentoval to tak, že neomaleným je Karel.

S takovými lidmi doopravdy nemá cenu o ničem hovořit. Kominikace má cenu pouze s člověkem, který má třeba i hloupé názory, ale který nepřevrací výroky, nevytrhává je ze souvislosti a kterému jde skutečně o příslušné téma a nikoli o vlastní ego.

15 0
možnosti

Zde je přímo ukázková příklad kladného vztahu hnis-lamistů k historickým památkám. Toto je islám, takhle to zvrhlý pedofil chtěl. Hnus, který do civilizace nepatří.https://www.youtube.com/watch?v=f9E_NBWqNFE

Na závěr zakladatel moderního Turecka Mustafa Kemal Atatürk, o islámu vyjádřil s velkým opovržením: "Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy."

15 0
možnosti
  • Počet článků 330
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3056x
Člověk, který to vidí po svém.. Píšu tady hezky zvostra od podlahy o věcech, které mě se.... ehm, sejří...