Nanebevzetí mučedníka ...

... ten si Pospíšil. Český politický Pantheon má novou letní hvězdu. V přímém přenosu nyní sledujeme instalaci nového rytíře bez bázně a hany, zato s Lenkou za zádí.

Nevídané věci se dějí. Nevídaně rychlé odvolání včetně Hradního potvrzení, zapomenuty jsou obstrukce s jinými pokusy o odvolání, vzpomínáte ještě někdo na nepřijímaná odvolání ministrů ze strany prezidenta? Rychle až hypersonicky se sešikovala semknutá mediální fronta, spinující to nejlepší a jen dobré, čeho se měl náš rek dopustit.

Ani slovo vyváženého přístupu, ani skvrna na bělostném to profilu. Rychle následují i spontánně organizované podpůrné demonstrace.

Tato fronta radostně a v jednom šiku pěje na světce pajány, byť v rámci "objektivity" poukazuje na ne všechny "jasné kroky" (Bez záruky na hrdinovu tušenou „dark side“ nahlédněme třeba zde: http://justicnimafie.cz/?cz_novinky,43).

My jako občané můžeme zajásat: máme nového hrdinu. Nového zachránce jistě autentické a demokratické pravice. Jak se bude nadcházející projekt jmenovat? Občanská Demokratická Unie? Já myslím, že kdo si tento název nechá zaregistrovat - neprohloupí - zatím je totiž volný.

My ostatní - Česko, prohráváme.

P. S. Jsem opravdu zvědav, zda milenecká hádka mezi vzdálenými křídly jedné české justiční mafie OPRAVDU naplní náměstí ...

Autor: Josef Praks | čtvrtek 28.6.2012 11:15 | karma článku: 10,32 | přečteno: 805x
  • Další články autora

Josef Praks

Odešla Sedmikráska

13.3.2014 v 7:08 | Karma: 13,98

Josef Praks

Dobrá zpráva pro „srdcaře“

28.2.2013 v 6:40 | Karma: 13,17