Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Luborka

30. 3. 2008 10:09
Odhalení?

Možná jste právě pojmenovala hlavní důvod potratů - nenávist. Žena je zřejmě schopna zbavit se části sebe v okamžiku, kdy prostě a jednoduše nenávidí toho, kdo zasel semeno. Je jedno, že to dítě může jenom za to, že bylo stvořeno, důležité je, co cítí žena k jeho otci. Věřím, že žena, která miluje asi těžko dobrovolně podstoupí interupci. Jediné co by ji k tomu mohlo přimět je ohrožení vlastního života, takže pud sebezáchovy. V celku chápu proč o tom mluví muži, také je to pud sebezáchovy, chtějí svým přístupem zmírnit fakt, že vnímají onu nenávist žen vůči nim, a zdá se, že mnoha z nich je to jedno, jestli jejich semeno bude mít možnost stát se tím čím si otec přál. Nebo možná, že tím,  že ani netuší, že si něco přejí. Jo, to bude ono, většina mužů pouze očekává, aniž by si přáli.

0 0
možnosti
EO

Eva O

30. 3. 2008 0:42
Muzi vi o zene vse

Opravdu me dojima,jak muz "presne" vi,co zena citi,kdyz se rozhodne pro porod ci interupci.Ten muz,ktery broji proti prostituci,ktera by nebyla,nebyt jeho zadostivosti.Kdyz zena otehotni,tak rozhodne nema v "tu" chvili k tomu onomu zadny vztah,upozorni ji na to nedostavivsi se menstruace,v nekterych pripadech zmeny v prsou,ale cit k tomu cemusi si zacne vytvaret az postupne.A asi je to spravne,protoze samovolnych potratu do dvou mesicu je mnoho a spousta zen si jich ani nevsimne.Ty ktere si vsimnou,by asi podle vas mely mit dozivotni vycitky svedomi,ze neco udelaly spatne a nedokazaly ten pocatecni shluk bunek udrzet.

0 0
možnosti
MH

Markéta H.

30. 3. 2008 5:12
Re: Muzi vi o zene vse

Věřte mi, že je jich spusta, které ty výčitky mají :-(

Možná se to nezdá, ale spousta žen dnes "těhotní" plánovaně a citlivé testy odhalí těhotenství už pátý den po. Tyhle ženy berou tenhle pětidenní shluk buněk určitě jako svoje dítě, ke kterému rozhodně mají vztah, není to žádné "to cosi" a když o něj přijdou, není to jen na pokrčení ramen...

A opět opakuji, že to nemění nic na tom, že potraty zakázat je nesmysl.

0 0
možnosti
MH

Markéta H.

29. 3. 2008 15:00
Souhlasím

se závěry vašeho článku. A souhlasím také s tím, že dítě, ktré je nechtěné, to už těhotenství ví. Průzkumy se na to dělaly, takové děti většinou odmítají kojení, kontakt s matkou. Ale dostanou-li se do milující rodiny, brzy je to v pořádku.  Takže naznačujete-li v článku, že by možná pro takové nechtěné děti byl "lepší" potrat než  celoživotní psychické trauma, pak s velkou pravděpodobností nebyl - lepší by byla adopce.

A ještě poslední věc - kolik znáte žen, matek, které nemají rády svoje nechtěné dítě? Jsem přesvědčená, že většina žen své dítě miluje, ať je původně nechtěné nebo ne...

Což nic nemění na tom, že nápad zakázat potraty je hovadina.

0 0
možnosti
PO

POToole

29. 3. 2008 20:21
Re: Souhlasím

S Vami souhlasim ja.:-)

0 0
možnosti
MK

al325

29. 3. 2008 14:04
vražda nebo potrat?

Zkuste mi prosím někdo odpovědět, kdy děcko v břichu matky ještě není děcko?

Pokud to děcko je (sice ještě neumí chodit atd.), má matka právo své děcko nachat .......................... ? 

0 0
možnosti
MD

mikd

29. 3. 2008 10:52
souhlasím

R^R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

29. 3. 2008 10:44
KARMA

R^

0 0
možnosti
MH

barbuxa

29. 3. 2008 10:40
souhlas

a karma :) R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1354x
Píšu, protože můžu, fotím, protože mě to baví
promotion-and-affiliation