Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tojsouveci

28. 5. 2008 8:41
To miluji

Argumenty typu: "Když nás někdo bude chtít oloupit, zabít, či jinak podvést, vždy se mu to podaří., opravdu miluji. Zní tak moudře.

Nezamykejte si byty, baráky a auta, protože, když vás bude někdo chtít vykrást, tak se mu to stejně podaří. Umožněme volné vlastnictví zbraní, protože když vás bude chtít někdo zastřelit, tak si stejně zbraň sežene atd. ;-D

0 0
možnosti

radim36

27. 5. 2008 14:43
Stačilo věnovat trochu pozornosti neznámému člověku v plášti

Stačilo by, kdyby příslušní lékaři a sestřičky se redaktora zeptaly, kdo je, chtěli od něho průkaz nebo věnovali trochu času na telefonát na ověření tomu, kdo údajně toho falešného lékaře poslal atd. Prostě stačilo trochu všímavosti a obětovaného svého času, nic víc. Redaktoři ukázali nepořádek v nemocnicích, pozůstatek snad ještě socialistického šlendriánu.

0 0
možnosti

astrix

27. 5. 2008 15:12
Re: Stačilo věnovat trochu pozornosti neznámému člověku v pl

R^ Asi tak. Já také nejsem příznivcem nějakých brutálních bezpečnostních opatření. Stačilo by opravdu více pozornosti a s tím obětováním času to také nevidím tak tragicky. Kolik času vám zabere jedna věta? Kolikrát za den ji vyslovíte?

0 0
možnosti

TarasBulba

27. 5. 2008 14:05
Ale kdepak zákony

Naše zákony naprosto postačují k tomu, aby podle nich byli ti zmiňovaní lumpové, podvodníci nebo zloději potrestáni. Problém je ve výkonnosti příslušného aparátu, který má jejich dodržování na starosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1356x
Píšu, protože můžu, fotím, protože mě to baví
promotion-and-affiliation