Rozum, inteligence, charakter a cit.

Šišinka, třetí oko mezi očima neboli společný smysl nebo také charakter je vlastně pamět', časoprostorově, typové vlastnosti člověka, míry, váhy finančně a jednat rázně. Všechno se zde podvědomě ukládá na základě barev.  

Jména i čísla, časoprostorový odhad, míry a váhy mají svou konkrétní barvu. Duševní nemoci jsou vlastně poruchami charakteru, šišinky. Přičemž charakter je pečetidlo, které zanechává svůj otisk v citu, smyslovém vnímání, ke kterému patří přirovnání vosk. Muž je vlastně tělesně charakter a žena cit. Cit, smyslové vnímání, zrak sluch čich, chut' a hmat, zdravotně, intuitivně. Inteligence, zájem o studium, práci u ženy sídlí v pravé části hlavy a rozum v levé. Rozum, chytrost v životě, u muže sídlí v pravé části hlavy a inteligence v levé. Inteligence je jednou pečetidlo a rozum je vosk. Intelegence zanechává otisk v rozumu, např. co se naučím v knihách, použiji v životě. Podruhé je zase rozum pečetidlo a inteligence vosk. Např. si opatřím oděv, ve kterém jdu pak pracovat. Pracovně inteligence uhněte charakter a v životě rozum uhněte cit. Na učet citu bývá posílena inteligence a na učet charakteru rozum, chytrost v životě.

Na bolest hlavy, prášky v kombinaci s jedním pivem pomáhá ibalgin, medunka na spaní a pachaka, him. čaj proti alkoholu drogám a kouření.

Afrodiziakum je také skořice, zázvor, vařená vejce a čaj katuaba.

Na rýmu pomáhají bylinky vilcacora nebo shatavari, him. čaj a také rooibos tulsi, což je hluchavkovitá bylina.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jitka Pozděnová | úterý 20.9.2016 9:00 | karma článku: 9,59 | přečteno: 492x
  • Další články autora

Jitka Pozděnová

Filozofie hodnot - 2. díl.

24.8.2020 v 5:49 | Karma: 7,74

Jitka Pozděnová

U smrti.

25.7.2020 v 9:54 | Karma: 8,32