Muž a žena vedlejší

Muž má dominantní rozum-pracovně,vedlejší inteligenci a dominantní rozum ve vztahu,vedlejší cit ve vztahu,dominantní charakter z hlediska člověka a cit hlediska člověka muži nemají. Žena má dominantní inteligenci,rozum-pracovně ženy nemají,vedlejší rozum ve vztahu,dominantní cit ve vztahu,dominantní cit z hlediska člověka a vedlejší charakter z hlediska člověka. Každý je jenom člověk,muž je dominantní ve vztahu a žena řídí všechno pracovně,přičemž u ženy jedominantní cit a u muže charakter.

Muž- cit, 1.hodnotu,soucit duše muže zařadí do života,kvůli dítěti,neuklízí,o nikoho se takto sám od sebe nepostará.Muži tento rozměr v životě nemají.Pokud na tyto věci nedohlédne žena,tak ve druhém kole už nikdo,ani Pán bůh.

Žena-rozum,3.hodnotu,pracovní nápady duše ženy zařadí do umění,sama potřebuje muže,který jí ukáže,kam jít pracovně.Žena sama to nezvládne.

Homosexuálové

Muži i ženy mají obě části duši i tělo těžké,tělo těžké a duše ucelená,muž v mužském těle a žena v ženském těle.Oběma homosexuálům jsou sympatičtí muži.heterosexuálové,prtože v životě vyhledávají lehkou část a oběma homosexuálkám se líbí ženy,protože v životě vyhledávají lehkou část.

Vně objektivně,v životě

Homosexuální žena má dominantní charakter,je finančně lepší než muž,nešetří muže,aby ušetřil pro svou rodinu.Nemá oproti ženě ten cit v rámci 1.hodnoty.

Homosexuální muž má dominantní inteligenci,je po té tvůrčí stránce lepší než žena,nešetří ženu,např.spisovatelku-je potřeba.aby něco napsala.Nemá oproti muži ten rozum v rámci 2.hodnoty.

Ve vztahu

Homosexuál muž,jeden je dominantně těžký,druhý zpravidla dominantně ucelený,přičemž jsou oba těžcí a ucelení.Hledají tělesně,charakterově svůj doplněk.

Homosexuální žena,jedna je dominantně ucelená,druhá dominantně těžká,přičemž jsou obě ucelené a těžké.Hledají duševně,inteligencí svůj zbytek.

Autor: Jitka Pozděnová | pondělí 1.3.2010 9:52 | karma článku: 6,59 | přečteno: 816x
  • Další články autora

Jitka Pozděnová

Filozofie hodnot - 2. díl.

24.8.2020 v 5:49 | Karma: 7,74

Jitka Pozděnová

U smrti.

25.7.2020 v 9:54 | Karma: 8,32