Filozofie hodnot - 2. díl.

Láska k milované osobě vede člověka, ženu i muže ke všemu konání. Na spojce, intelekt - rozum je podvědomě žena, známá kamarádka, V mysli žena - ve skutečnosti sex, u ženy i muže. 

U ženy vede intelekt skrze oči mozkem přímo k rozumu. Duše, intelekt je propleten se závity mozku, ale oddělený od těla. Rozum "plave" na hladině hlavy a je skrze oči, duší, intelektem spojen v mezeře mezi mozkem a lebkou. Končí přesně na hranici vnitřní lebky. U muže vede rozum skrze oči k intelektu, který je v mezeře mezi mozkem a lebkou. Např. typ napůl k užitku a napůl pro krásno. Pokud se rozhodnu pracovat, volím pravou část hlavy, úhel k užitku, v rámci všeobecného je všechno ostatní přidáno. Tam se sepne spojka intelekt - rozum. Pokud volím život, zvolím levou část hlavy, úhel pro krásno, jednotliviny, jednat rázně. Tam se sepne spojka intelekt - rozum, druhá spojka se nesepne.

Pokud ženu, spojku milujeme je sex dobrý, pokud později zbyde v životě nenáviděná nebo necharakterní žena, sex není dobrý. Muž se může zamilovat i do spojky a zavrhnout celý vztah. Všechny nebeské dary, mysl - skutečnost jsou na dráze intelekt - rozum, spojce, kterou duše protíná tělo v hlavě skrze oči. Pokud je mysl a skutečnost zároveň ve shodě, čili skutečností, jde o mučednictví nebo průšvih.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jitka Pozděnová | pondělí 24.8.2020 5:49 | karma článku: 7,74 | přečteno: 105x
  • Další články autora

Jitka Pozděnová

U smrti.

25.7.2020 v 9:54 | Karma: 8,32