Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

4. 10. 2010 13:39
LoL

;-D

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

29. 7. 2010 19:54
:-)

R^

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

29. 7. 2010 18:08
Další nové slovo do sbírky. :-)))

Moc hezký, zajímavý a hlavně vtipný článek !!! L. ;-)R^R^R^

0 0
možnosti
K

Kozel_

29. 7. 2010 17:18
Proč to není dildo?

Tak může uvažovat dnes nějaká mladá emancipovaná žena, absolventa university, která nejen díky akademickým aktivitám přes atraktivní vzhled nemá stálého partnera. Pak řeší situaci svým způsobem. Docela mě děsí, když vidím řadu žen, co se rozhodly pro akademickou dráhu - a ve 40 jsou stále samy. Přitom atraktivitou leckdy spíš nadprůměr, asi ale moc vybíravé.

V kmenové kultuře dildo potřeba nebylo, tam byli muži. V promiskuitních společenstvech pak ani nebylo rozhodující, že mužů bylo méně díky lovu či válkám, mužům rozhodně nevadilo mít k dispozici žen více. Nakonec to nevadí ani dnes, paralelně manželka i milenka, to není nic neobvyklého. Muži to obvykle nevadí, někdy kupodivu se s tím umí smířit i obě ženy.

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

29. 7. 2010 18:06
Re: Proč to není dildo?

Nechápu, z čeho usuzujete, že je autorka bez partnera !!! To bych, dle Vaší závistné reakce, spíš očekávala u Vás. :-))) L.

0 0
možnosti
K

Kozel_

29. 7. 2010 17:09
Nevěřím, že to je dildo

Soška Věstonické venuše není taky žádnou sexuální pomůckou. Je to jen soška, kde pochopitelně nechybí vyznačení genitálií a kde jsou prsa. Široké boky taky nemají jasný výklad, snad ideál, snad běžný vzhled v té době, nevíme nic. A největšího tupce by nenapadlo tvrdit, že tuhle sošku někdo užíval k sexuálním aktivitám.

Primitivní kultury mívají často falické symboly. Často jsou s náboženským významem, jindy není kultovní význam prokazatelný. A proč by takový symbol nemohl být tam, kde ho nalezli. Vždyť je tak běžný. Ženské genitálie moc neumožňují samostatné využití, musí tu být celé tělo, nebo aspoň jeho část. Falické zobrazení je nicméně samostatné.

0 0
možnosti
RH

Kruton

29. 7. 2010 17:41
Re: Nevěřím, že to je dildo

Je to tak. Věstonická Venuše stejně jako tohle "dildo" byly s největší pravděpodobností předměty k náboženskému uctívání plodnosti.

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

29. 7. 2010 16:41
Joj!

Tak, rozhodně jde o podcenění falického kultu, Orgasmická ženo, který přes středověk prosakuje prakticky až do dnes a je paralelou faktické funkce, kdy muž je v koitu dynamickým prvkem, i když ty mi v rámci ultimativní feminizace můžeš ihned tvrdit, že dnes muž NENÍ vždy dynamickým prvkem, kdy já se o tom nehádám, ale tenhle výkřik patří k základním reakcím, jistě. Falus nemusí být artefakt v chápané intenzitě významu, může být a byl věcí denní potřeby, jako stálé připomenutí tahu na plodnost, takže ono echt legrační slovo...'DILDO' to prakticky s jistotou nebylo, ale šlo o KONVENČNÍ domácí předmět, hehe;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3284x
Autorka je sex kouč a sex educator. Ve svém volném čase se věnuje kupodivu i jiným věcem, než je sex. Zcela propadla tyčkovému sportu (pole dance) a kromě jiného se rozhodla s vámi sdílet své postřehy od prvního kroku praxe. 

Seznam rubrik