Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

"Nevidím jediný důvod, proč jejich uzavřené příběhy otevírat a ve všech třech případech ... se ukázalo, že na ně není, jak smysluplně navázat." - Na to už Amíci přišli dávno, proto netočí pokračování, ale rovnou remaky - Uprchlík po 21., Godzila po 14. a podobně. Už se nemůžu dočkat, až tahle vlna dorazí i k nám :-)

0 0
možnosti
MV

Videl jsem a mate pravdu. Jen nechapu, ze svůj cas, o kterem v diskuzi tvrdite, ze ho mate malo, nedate necemu prijemnejsimu.

0 0
možnosti
VH

neskuhrejte jenom, běžte se podívat na film Osmy a uvidíte že to s českým filmem není tak zlé R^

0 0
možnosti
KT

Vaše recenze je radost číst.

3 0
možnosti

Pěkný komentář. Oceňuji střízlivost a nadhled.

3 0
možnosti
JK

J81o43s84e11f 46K85l37a45t

27. 5. 2014 15:34

Tak určitě si štáb rozdělil nějakou dotaci na podporu české kinematografie a taaj je vlastně všechno v pořádku a ještě se můžeme těšit na trojku

2 0
možnosti
Foto

Z nostalgie po "jedničce" jsem na tom byla, velké naděje si nedělala, ale bylo to ještě horší než jsem čekala ;-(. Ovšem soudě podle blogů pana režiséra zde, se výsledek dal tušit. Co lze očekávat od člověka, který není schopen všeobecného nadhledu ... :-/

Přesto jsem tomu dala na ČSFD jednu hvězdu .. za hudbu. Říkám si, že Ondřej Soukup při její tvorbě musel tentokrát neskutečně trpět.

Dobře jsi to vystihl R^

5 0
možnosti
Foto

Díky, Štěpánko :-) ... Ondřej Soukup bude trpět obzvláště v případě, pokud tu hudbu dělal za procenta ze zisku z filmu :-);-) ...

0 0
možnosti
LB

Jo jo,po roce 1989 je to s českými filmy bída...neviděla jsem Babovřesky,či jak se to jmenuje,určitě nepůjdu ani na Bony a klid 2..je málo filmů,které potěšily mé srdíčko...určitě jsou to Hřebejkovy filmy - Pelíšky,Nestyda,Pupendo,Musíme si pomáhat,Šakalí léta,Medvídek a U mě dobrý a taky filmy  Jiřího Vejdělka Ženy v pokušení a slabší Muži v naději...ovšem nejsem si jista,jestli se tyto filmy budou v budoucnosti rovnat se skvosty,které byly natočené před cinkáním klíčů;-)

6 0
možnosti
Foto

Určitě by se vešel i "Kolja", některé Slámovy filmy, "Ve stínu" apod., v poslední době třeba "Pojedeme k moři" nebo s lehkým přivřením oka "Krásno" ... ale jinak souhlas ... :-)

1 0
možnosti
VG

Problém vidím v tom , že když už se u nás natočí nějaký film , tak to je většinou o bývalé STB nebo zločincích všeho druhu. Pořád samé násilí a mlácení atd. Nikdo už neumí natočit jednoduchý film (komedii) , který by diváky zaujal. Snad kromě Troškových rádoby komedií, se kterýma to jde od 10 k 5ti ....  Je smutné, že pokud se chci odreagovat a pobavit , tak si musím pustit některý starý ČB film jako třeba -- Bílá paní , Přednosta stanice, Limonádový Joe atd. atd.  A nejlepší legraci zažívám při mikrokomedii - Bohouš s panem Sovákem a Menšíkem.  Prostě , pokud je dobrý scénář+herci , tak se dá dobrý "film" natočit za pár korun. Jenže mám obavy že s filmy které se poslední 20let natočili to je jako s naší hudební scénou. Písničky bez chytlavé melodie a s ubohými texty. . . . PS: od smrti Karla Svobody už bohužel nikdo nedokázal vytvořit  žádnou chytlavou melodii , natož celou písničku. .....:-/

4 0
možnosti
ES

Ono se dá odreagovat i u jiných než českých filmů, víme ? A tam je výběr opravdu velice široký, dokonce i v barvě;-).

1 0
možnosti
JH

Kritizovat Olmera a Trošku se stalo tak trochu modou a znakem, že jseš in. Na csfd se jím dávají odpady ještě před premierou a nikdo nevynechá šanci si plivnout. Přitom taková recenzenti jako František Fuka dali tomuto filmu 70%!!

4 5
možnosti
Foto

O takové módě nic nevím. Fakt je, že ačkoliv jsou oba jistě schopní filmaři, v posledních dvaceti letech točili velmi slabé filmy, převážně komedie plné fekálního nebo toho nejjednoduššího situačního humoru. Jejich letošní klání vychází výrazně lépe pro Zdeňka Trošku, protože Babovřesky 2 byly, dle mého názoru, po všech stránkách výrazně lepší, než Bony a klid 2. Recenzi Františka Fuky si velmi rád přečtu, ale přestože se jedná o veličinu filmové kritiky neznamená to, že se musíme vždy v hodnocení shodnout.

3 0
možnosti