Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Student

27. 11. 2007 23:26
Zkus te si to sami

Je vidět, že všichni máte školu prokouklou ze všech světových stran. Avšak nikdo Vám nebrání tuto školu vyzkoušet a vidět jí i zevnitř - stačí jen udělat přijímací zkoušky a pak pravidelně platit školné (info na  webovkách) - a pak je možné hovořit o objektivní kritice školy. Třeba budete vyvolení - obhájíte titul a pak už máte vše ve svých rukách . . .  jako doposud.

Příjemný den 

0 0
možnosti
RR

rezjir

25. 11. 2007 9:01
A jak by se ten nebohý Gross měl podle vásživit

Aby vás to uspokojilo. Vy jste tady snad všichni frustrovaní. Výhodou Grosse je, že na rozdíl od vás se zná např. s Chremkem. A proč by tuto výhodu neměl využívat? A pro tu školu shánět sponzory?

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

25. 11. 2007 10:23
Re: A jak by se ten nebohý Gross měl podle vásživit

8-o

0 0
možnosti

blázen

25. 11. 2007 3:38
pervezný Sranda

do takové školy bych své dítě nedal ani náhodou, tam jsou opravdu zvrhlíci, když tam nechají předčítat takového člověka, s tak křivým charakterem, že i Zemanovi se z něho dělá špatně! Pozor to byla ještě nedávno česká politická supertřída, dokonce i premiér co prodával Unipetrol a korupce  s prodejem jenom třískala - Standa to ustál- tak není dobrej? Nezáviďme mu! 

0 0
možnosti

člověk-pepa

25. 11. 2007 3:26
v normální státě v Base v ČR uctívaný učitel

 Jakou ostudu si mohlou dovolit právníci v ČR je zřejmé z tohoto skutku více než dosti, kam až mysl poklesne, jaké konce se musíme dožít, než se někdo takovému úpadku vzepře? on byl ve spojení se zločinci, tak zřejmě novým právníkům dává rady a moudra, jak nad zákony vyzrát, jak nechat "nové sokoly" a za kolik uplácet soudce aby to FÚ nezjistil ani náhodnou kontrolou. Je to opravdu začátek hluboké krize ve střední Evropě hlavně v ČR!!!

0 0
možnosti

obcasnykomentator

24. 11. 2007 23:58
Vizitka školy

Není to spíš vizitka té provinciální školy, která, aby zajistila výuku, akceptuje i takové pedagogy, kteří by ve slušné VŠ nikdy neměli nárok učit?

Jinou školu by angažmá Grosse spíš poškodilo ("co je to proboha za ústav, když tam nechají vyučovat i Koloťuka?!"), ale o práva je zřejmě takový zájem, že lze nechat učit i bábu Dymákovou - hlavně že bude diplom...

0 0
možnosti
MB

ma.bre

24. 11. 2007 21:15
No,

kdo umí, ten to dělá, kdo neumí, ten to učí! Pán Bůh s námi a zlé pryč,  jestli budou další generaci ičit takovíto "učitelé".

0 0
možnosti

důchodce

24. 11. 2007 13:48
skutečně

bych rád věděl, co může tenhle hajzl učit na vysoké škole. Kariérismus, lhaní, podvádění, zlodějnu? Nechystá se také prodávat zápočty a diplomy? V tomto Absurdystánu je vzkutku možné naprosto vše.;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Člověk konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.
_______________________________________________