Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fext

4. 4. 2009 6:55
komunisti byli,

jsou a budou SVINĚ. Stejně jako jiní hlastatelé totality a jedné pravdy, o které se nediskutuje pod hrozbou kriminálu či pokuty. A protože Vám na Váš text může kdejaký komouš či podobná svoloč odpovědět "no chyby se stávaly, ti soudruzi to nedomysleli ale v principu je komunismus to pravé" tak říkám ANI NÁHODOU protože komunismus v principu právě umožňuje, aby se tihle "chybující soudruzi" aneb profesionální banda hajzlů dostali k moci a nebyla nad nimi žádná kontrola  - čili novodobý feudalismus jako řemen.

A s tímhle, soudruzi psanci této země, táhněte ke všem čertům.

0 0
možnosti
F

fext

4. 4. 2009 6:59
Re: komunisti byli,

...a heště bych dodal: POTŘEBUJEME SLUŠNOU LEVICI. Prosím všechny levičáky, co jsou skutečně levičáci a ne zatracení neofeudálové a proponenti totalitních režimů, aby se sebrali a vymetli "levou část politického spektra" dočista do čista. Jinak to nikam nepovede. Je vynikající zpráva, že tuneláři z ODS dostávají poslední dobou na frak, ale současně musí dostat na frak i KSČM a ČSSD, jinak zase někdo v ODS nastoupí s předvolební "mobilizací", lidi se leknou a jsme tam, kde jsme byli. Prosím! Slušní levičáci, udělejte něco pro ozdravení levice v Čechách. Levice i pravice jsou nezbytně nutné pro fungování demokratického systému, ale musíme se zbavit té hniloby "napříč politickým spektrem" bez ohledu na to, jaký dres zrovna nosej. 

0 0
možnosti
SS

stirlingx

3. 4. 2009 23:23
Souhlas s článkem!

A každý kdo souhlasí se současnou sockom garniturou v čele se zarytým komunistou Paroubkem má na rukou krev a o tom nemíním diskutovat!

0 0
možnosti
P

pick

2. 4. 2009 17:12
Naprosto souhlasím se skrytým podtextem v blogu:

"Ti, kdo se po roce 1960 nedostali na vysokou školu, museli být blbější než pučtok"

0 0
možnosti

elaine

3. 4. 2009 22:20
Re: Naprosto souhlasím se skrytým podtextem v blogu:

Hlupaku

0 0
možnosti
VJ

lharu kral

2. 4. 2009 14:27
nic jste nepochopil ,

je uplne jedno,  kdo je  u moci. Zpravidla se snazi "poddane"  vysat.  Metody a uroven jsou ruzne. Vas dedecek je toho dobrym prikladem. Proto je potrebq ty  u moci porad necim drzet v sachu , kontrolovat  a jit jim po krku. At to je ODS, CSSD, KSC, cirkev, kral, cisar, nacelnik ....

Komunisty delali zverstva prave proto, ze byla spousta zaslepenych, ktera jim verila. Jako vy ted verite ODS.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

4. 4. 2009 11:35
Re: nic jste nepochopil ,

R^ Přesně tak.

0 0
možnosti
RJ

sifon5

2. 4. 2009 13:27
no,..

to je vas pribeh a mate pravo na svuj postoj.Nekdo to muze mit jinak.Tot vse.

0 0
možnosti
JK

Fajlum Bum

2. 4. 2009 12:33
Příběh mých dědečků

Ten ze slovenské strany byl hrdina od Dukly, kde zázrakem přežil, podařilo se mu utéct z transportu a za válečné zásluhy za komančů nastoupil rubat do Jáchymova. Zemřel na rakovinu.

Ten z české strany byl vedoucí jihočeského protifašistického odboje, po zatčení gestapem si prošel několika koncentráky a protože to byl sportovec a silný chlap, tak přežil ,aby mu vzápětí komanči zabavili to, co nestihli náckové a jeho i babičku tloukli jak žito se slovy "kde máš to zlato, ty sv*ně?". Dědeček už tenkrát kromě babičky a mojí maminky neměl vůbec nic.

Každý, kdo se kamarádíčkuje s tou zrůdnou špínou si zaslouží ... Bože, ani nevím, co si takové zrůdy zaslouží. Asi prostě to, na co dokážou přijít jen sv*ně jako oni.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

30. 3. 2009 7:57
Jak už tady bylo několikrát zmiňováno

- to, že by komunisté někoho, kdo proti nim trvale vystupuje jako rebel, nutili vstupovat do strany, je hodně nevěrohodné. A že se zde najde i dostatek hloupých ovcí bez vlastního názoru, kteří za takové nesmysly naklikají autorovi vysokou karmu, na věci nic nemění.

0 0
možnosti
RW

RoninW

30. 3. 2009 14:50
Re: Jak už tady bylo několikrát zmiňováno

chudáčku...u nás to bylo podobné, máti chtěla abychom s bráchou mohli studovat, otec v 68 vystoupil proti "osvobození" a ze strany odešel. V 80tých letech minimálně jeden s rodičů musel vstoupit, klidně i otce by vzali zpět (oslovili ho), jen aby měli splněno, nakonec to vzala matka na sebe. Takže keci o nevěrohodnosti si nech pro svý rudý ego.

0 0
možnosti
S

Semper2

29. 3. 2009 22:53
Promiňte, nějak se mi nezdá ta...

nabídka pro Vašeho otce stran vstupu do KSČ ...A vstoupil, nevstoupil ?

Víte, mám takovou zkušenost, že 70-80 % lidí, kteří byli za (předsametového) bolševika tvrdě šikanováni nebo vězněni , nikdy ODS - ani cokoliv jiného, mající základ v estébáckém OF - NEVOLILO. Samo sebou ani ČSSD, spíš jsme volili lidovce (za Luxe), Pravý blok, DEU sem tam i ODA.

P.S. Dnes už k volbám nechodím, nehodlám přispívat k legitimizaci gangsterského státu.

Ale Topola mám rád, hlavně pro jeho přímočarost a spontánnost. Kdyby uspěl, mohl učinit ODS přijatelnou i pro antikomunisty a některé dlouhodobě nevolící...Je tam je obrovský potenciál, resp. reservoár 30-40 % možných voličů.

;-(? P.S. Dávám sametobolševikovi rok, maximálně dva. Jen at´ se Porobek hrabe do sedla, jenom to vše urychlí...

0 0
možnosti
TV

tomtop

31. 3. 2009 9:58
Re: Promiňte, nějak se mi nezdá ta...

sempere, že se nestydíš ... volit sae musí alespoň menší zlo, aby nezvítězilo to větší. I dneska to KDU má lepší morální profil než většina ...

0 0
možnosti
D

da.rock

29. 3. 2009 20:54
Množství "karem"

svědčí o tom, jací lidé převážně tyto stránky navštěvují.Rv

0 0
možnosti
MB

mauhur

30. 3. 2009 15:44
Re: Množství "karem"

ano, jsou to lidé, kteří si o komunistech a těch co se s nimi paktují(např. současná čssd), myslí, že je to pěkná chamraď

takový vy asi nebudete co? vy máte ty soudruhy asi v lásce že?

0 0
možnosti
RP

Robert Pospíchal

29. 3. 2009 20:29
Smíchy se za břicho popadám

Teda pee choose a Pipine, vy dva jste se teda hledali ;-D;-D Ani bych se nedivil, kdybyste byli tzv. 2 v 1 ;-) Jste utlačování chudáčci se skvělými a oduševnělými názory, je mi vás skutečně líto. Zlý cenzor si na vás zasedl :-/;-D

0 0
možnosti
PCQN

pee choose quintana new

29. 3. 2009 20:37
Re: Smíchy se za břicho popadám

pane pospichale, smejete se vlastni blbosti. a vase logicka dedukce, ze jsme jeden clovek - hm, kde jste to studoval? aha, na technicke univerzite, tak to chapu, ze neco jako psychologie nebo sociologie vam nic nerika. a klidne priste napiste neco dalsiho o sve rodine, abychom si dotvorili obrazek vasich dusevnich traumat. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Člověk konzervativních politických i osobních názorů a hodnot.
_______________________________________________